• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe mamy 2018

Mam duphaston więc też nie możliwe. Też mi się tak wydaje, jak w każdej ciąży. Uwierz, że jak mnie wywieźli po 2 CC byłam tak szczęśliwa, że wreszcie dobrnelam do końca, że gin mówił, że jeszcze takiej uśmiechniętej pacjentki nie mieli

No wierzę Ci bo tyle już przeszlas ..dobrze , ze do lipca mamy już coraz bliżej . Ale najważniejsze, że Twoje dzidzie są silne i wszystko dzielnie znosza :*

reklama
@kinga30 - trzymam kciuki, żeby to było takie jednorazowe... Ale wiem, jak bardzo to stresuje :(
Tak jak już ktoś pisał, nie jesteś w "hipotecznym terminie @"? Albo nie ruszałaś się za dużo?
Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze....

@olaaa7 - piękne :D
Ja dzisiaj w końcu nasmarowałam maszynę, może jutro coś szybkiego uszyję, ale nadal jestem "mało mobilna" :(

0d1yrjjgtd95fou3.png

@kinga30 - trzymam kciuki, żeby to było takie jednorazowe... Ale wiem, jak bardzo to stresuje :(
Tak jak już ktoś pisał, nie jesteś w "hipotecznym terminie @"? Albo nie ruszałaś się za dużo?
Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze....

@olaaa7 - piękne :D
Ja dzisiaj w końcu nasmarowałam maszynę, może jutro coś szybkiego uszyję, ale nadal jestem "mało mobilna" :(

0d1yrjjgtd95fou3.png
Termin @ to jest możliwe

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry