olaaa7
Fanka BB :)
Trzymam kciuki, żeby to nie było nic groźnego.Od rana trochę pobrudzilo. Ale na 14 jadę do gin odezwę się po wizycie
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Trzymam kciuki, żeby to nie było nic groźnego.Od rana trochę pobrudzilo. Ale na 14 jadę do gin odezwę się po wizycie
I super, ze ten czas znajduje. To bardzo wazne dla dzieci i dla samego ojca. Moj tez nie powiem, bo stara sie, ale jest jak jest. Zmeczenie bierze gore. Musze go poprostu w weekendy czesciej z nimi zostawiac. Bo to jest tak, ze jak jestem ja, to on nie wie nawet w ktorej szufladzie mloda ma skaroetki, a jak mnie nie raz nie bylo, to wszystko ogarnia, nawet w domu syfu nie ma [emoji23]Znam twoj bol. Ja tez cale dnie sama . D pracyje 2xna rano 2xdruga 2 xnoc 2 dni wolne. Niedziela nie niedziela i w robocie.Ale jest tak ze ma czas dla nic. Np wczoraj 22 a oni zamist spac wojne na poduszki.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Za to moj to ciemny jest co gdzie i jak. Jak pracowalam to dzwonil co zrobic im jesc, jak i po co! Hihi a jak bylam w szpitalu z Matim i z nimi przyjechal po mnie to dzieciakow ubral jak pajace. Hahahaha. Wiec reasumując zazdroszcze wam facetow ktorzy sa ogarnieci.I super, ze ten czas znajduje. To bardzo wazne dla dzieci i dla samego ojca. Moj tez nie powiem, bo stara sie, ale jest jak jest. Zmeczenie bierze gore. Musze go poprostu w weekendy czesciej z nimi zostawiac. Bo to jest tak, ze jak jestem ja, to on nie wie nawet w ktorej szufladzie mloda ma skaroetki, a jak mnie nie raz nie bylo, to wszystko ogarnia, nawet w domu syfu nie ma [emoji23]
![]()
Kciuki, żeby wszystko było ok.Od rana trochę pobrudzilo. Ale na 14 jadę do gin odezwę się po wizycie
Dokladnie. Więc sami są sobie winni co mają [emoji16][emoji16]Po za tym jak facet może mieć jakiekolwiek roszczenia co do płci skoro to jego plemniki o tym decydują? Komórki jajowe są bezplciowe, to od faceta zależy płeć
![]()
Przypomnialam sobie jak w styczniu urodziłam, mąż przyjechal z córka by dzidziusia zobaczyla, rozbieram ją, a ona w bluzce odto pizamy i legginsach nad kostki, na nie skarpetki naciagnieteZa to moj to ciemny jest co gdzie i jak. Jak pracowalam to dzwonil co zrobic im jesc, jak i po co! Hihi a jak bylam w szpitalu z Matim i z nimi przyjechal po mnie to dzieciakow ubral jak pajace. Hahahaha. Wiec reasumując zazdroszcze wam facetow ktorzy sa ogarnieci.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Po za tym jak facet może mieć jakiekolwiek roszczenia co do płci skoro to jego plemniki o tym decydują? Komórki jajowe są bezplciowe, to od faceta zależy płeć
![]()
Faceci i ich stylizacje hahahahaha dobrze ze teraz moje juz same sie ubieraja. Najbardziej ogarnieta oliwia i najmloszy. Bo Bartek to zalozy co ma pod reka,tak ze wogole do siebie nie pasuje.Przypomnialam sobie jak w styczniu urodziłam, mąż przyjechal z córka by dzidziusia zobaczyla, rozbieram ją, a ona w bluzce odto pizamy i legginsach nad kostki, na nie skarpetki naciagniete![]()