Margana
Fanka BB :)
Super, ze wszystko ok!Ja już dzisiaj po wizycie. Wszystko ok. Tabletki na mdłości dostałam i od przyszłego tygodnia mam już przejść na te z II trymestru. i wizyta u gin 12.02
Aniołek[*]8.08.2017
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Super, ze wszystko ok!Ja już dzisiaj po wizycie. Wszystko ok. Tabletki na mdłości dostałam i od przyszłego tygodnia mam już przejść na te z II trymestru. i wizyta u gin 12.02
Kiedyś miałam, mój mąż też, problem zniknął całkowicie jak zrezygnowalismy z "normalnej" pasty (tzn reklamowany h, z górnej półki itd...)A dziewczyny, pytanko do was. Czy któraś z was ma może problem z zębami ? Wrazliwymi dziąsłami?
Haha moj tez w domu wszystko ogarnie, ale akurat takiego juz dostalam [emoji3]Jej kobietki ja to Wam troszkę współczuję. Mój mąż wszystko ogarnie w domu. Obiad zrobi, zakupy, prasowanie. Właśnie zasuwa z odkurzaczem [emoji16]ale to ja to tego nauczyłam bo w domu mama za nich wszystko robiła. Córkę też ogarnia bez problemu choć zrobił z niej małego chłopca. Żadne sukienki, różowy kolor ble, lalki ble. Za to pilka nożną super.
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
O proszę. A mozna prosic przepis??[emoji1]Kiedyś miałam, mój mąż też, problem zniknął całkowicie jak zrezygnowalismy z "normalnej" pasty (tzn reklamowany h, z górnej półki itd...)
Teraz robię pastę na bazie oleju kokosowego i zęby poprawiły się i mnie i mężowi![]()
![]()
Krwawienie dziąseł podczas szczotkowania w ciaży jest normalne. Cala śluzówka jest spuchnięta i wrażliwa. Ja też wypluwam pastę zkrwią ale niewielką ilościąA dziewczyny, pytanko do was. Czy któraś z was ma może problem z zębami ? Wrazliwymi dziąsłami?
Takie pytanie z innej beczki.. Od parę dni mam dużo więcej śluzu niż w 1 trymestrze - to normalne..? Przezroczysty, lepki, no taki normalny śluz... Ale ilość się zwiększyła, i nie wiem, czy mam się martwić, czy to normalne?
ja mam na odwrot wasnie taki sluz w 1 trymestrze mialam a teraz juz mniej
![]()
My też chcemy gdzieś wyjechać na ostatnie wczasy we dwojeMacie może pomysł gdzie? Oboje kochamy góry ale wiadomo, że nawet nad morskie oko nie wejde z moim ciśnieniem. A wyjazd planujemy jakoś wiosną więc będę już z brzuszkiem. Jakieś pomysły?
Moj tez taki jest. A nawet bardziej dokladniejszy niz ja w sprzątaniuHaha moj tez w domu wszystko ogarnie, ale akurat takiego juz dostalam [emoji3]
Co do ubierania corki to moglby w sklepach przebierac godzinami w dziewczecym dziale[emoji23] Jego corcia musi byc najpiekniejsza [emoji3]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Jak mój raz ubrał swoją małą kuzynkę... Wyglądała jak jakaś uboga cygankaHaha moj tez w domu wszystko ogarnie, ale akurat takiego juz dostalam [emoji3]
Co do ubierania corki to moglby w sklepach przebierac godzinami w dziewczecym dziale[emoji23] Jego corcia musi byc najpiekniejsza [emoji3]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Dlatego ja zawsze odczekiwalam dwa cykle [emoji23]Po odstawieniu tabletek pierwszy cykl jest bardzo plodny (to tak samo jak po utracie dziecka) bo mogą wystartować jednocześnie dwa jajniki i być dwa dominujące jajeczka do zapłodnienia. Po tabletkach często są ciążę mnogie
![]()
U mnie w pracy identycznie[emoji6]Jutro dokładnie 12 tc, a za tydzień 17. 01. mam usg. W pracy dzisiaj byłam zwolnienie oddać. Jak tam dziewczyny za plecami jedna na drugą kręcą i obgadują. Mam spokój na 2 lata od tego na szczęście.![]()