Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Teraz to chyba będą juz tak szybko rosły i coraz pulchniejszeNo przez 2 tygodnie 2.5 cm teraz urosła dzidzia![]()
Właśnie ja też nie pamiętam, a dzisiaj się zastanawiałam jak wyszłam od lekarzaTeraz to chyba będą juz tak szybko rosły i coraz pulchniejszejuż nie pamiętam od którego tyg mierzą wagę?
O matko, nie mialam takicj smakow ani w tej, ani w pierwsxej ciazy[emoji5] Ale jak Ci smakyje to wcinaj[emoji3]Powiem Wam sekret ale NIKOMU nie mówcie bo ludzie pomyślą ze zwariowałam. Dziś o 3 wnocy gdy tak rozmyślałam o tym, że nie wiem nic o macierzyństwie zajadałam ogórka kiszonego i nie było by w tym nic dziwnego, ale ja go maczałam w nadtopionych lodach... Najgorsze jest to strasznie mi to smakowało i teraz też bym zjadła...
Ja w większości ubieram tam synka lubię tam kupować, często robie zakupy online, mają dobre gatunkowoPytanie do dziewczyn, które są już mamami. Czy któraś zWas kupowała może rzeczy niemowlęce w h&m? Zastanawiam się czy są dobrej jakości. Weszłam na ich strone i mają extra te ciuchy! Takie zwykłe, nieprzesłodzone![]()
Ja smaruje tymKobitki a smarujecie biust i brzusio jakimiś masciami przeciw rozstepom??
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja kupowałam niemowlęce tylko to było 3 lata temu to były w porządku. Teraz jak synek większy to zależy co jest dobre bo nie które rzeczy po pierwszym praniu wyglądają na znoszone. Ale dla takich maleństw są ok. :-)Pytanie do dziewczyn, które są już mamami. Czy któraś zWas kupowała może rzeczy niemowlęce w h&m? Zastanawiam się czy są dobrej jakości. Weszłam na ich strone i mają extra te ciuchy! Takie zwykłe, nieprzesłodzone![]()
No wlasnie, loteria. Z rozmiarami tez roznie bywa.Ja miałam jedną bluzkę chlopiecą, której po praniu jakoś szewki się dziwnie przesunęły, jeden bok i rękaw był dłuższy. Co ciekawe miałam 2 identyczne bluzeczki w 2 kolorach i ta druga była ok. Tak samo kupiłam 2 pary identycznych spodni i jedne po praniu spruły się na całej długości, ale obok szewka,a w drugich chodził aż wyrósł.
![]()