SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
Nie no na ip poleciała bo myślała, że coś jest nie tak, że rodzi lub coś, ale to była kolkaI taka zyje na luzie i nic sie nie dzieje [emoji5]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie no na ip poleciała bo myślała, że coś jest nie tak, że rodzi lub coś, ale to była kolkaI taka zyje na luzie i nic sie nie dzieje [emoji5]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Chyba skorygowane, bo podstawowe to jest po usg, a skorygowane uwzględnia wyniki krwiDziewczyny dostałam wynik testu pappa i na co mam patrzeć na ryzyko podstawowe czy ryzyko skorygowane?
No dokladnie[emoji5]Nie no na ip poleciała bo myślała, że coś jest nie tak, że rodzi lub coś, ale to była kolkadobrze, że poszła bo termin porodu poznała
![]()
Skorygowane, bo to jest juz brane pod uwage wszystko: wywiad, usg i krew.Dziewczyny dostałam wynik testu pappa i na co mam patrzeć na ryzyko podstawowe czy ryzyko skorygowane?
To super, ze jestes zadowolona z nowej pracy[emoji5] A kiedy staranka?
W maju i czerwcu. Jak się nie uda to zawieszamy starania do czasu az umowe na stale dostane. Czyli najpozniej w marcu 2020 zaczniemy dzialac na nowo jakby teraz w maju lub czerwcu sie nie udalo.To super, ze jestes zadowolona z nowej pracy[emoji5] A kiedy staranka?
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017