SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
Nie no na ip poleciała bo myślała, że coś jest nie tak, że rodzi lub coś, ale to była kolkaI taka zyje na luzie i nic sie nie dzieje [emoji5]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie no na ip poleciała bo myślała, że coś jest nie tak, że rodzi lub coś, ale to była kolkaI taka zyje na luzie i nic sie nie dzieje [emoji5]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Chyba skorygowane, bo podstawowe to jest po usg, a skorygowane uwzględnia wyniki krwiDziewczyny dostałam wynik testu pappa i na co mam patrzeć na ryzyko podstawowe czy ryzyko skorygowane?
No dokladnie[emoji5]Nie no na ip poleciała bo myślała, że coś jest nie tak, że rodzi lub coś, ale to była kolkadobrze, że poszła bo termin porodu poznała
![]()
Skorygowane, bo to jest juz brane pod uwage wszystko: wywiad, usg i krew.Dziewczyny dostałam wynik testu pappa i na co mam patrzeć na ryzyko podstawowe czy ryzyko skorygowane?
To super, ze jestes zadowolona z nowej pracy[emoji5] A kiedy staranka?
W maju i czerwcu. Jak się nie uda to zawieszamy starania do czasu az umowe na stale dostane. Czyli najpozniej w marcu 2020 zaczniemy dzialac na nowo jakby teraz w maju lub czerwcu sie nie udalo.To super, ze jestes zadowolona z nowej pracy[emoji5] A kiedy staranka?
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017