Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja mieszkam na nowym osiedlu, oddanym do użytku w czerwcu. Pierwsze 2 miesiące katorga! non stop wiercenie ze wszystkich stron itp. Teraz wierci już tylko sąsiad z góry. Mieszka tam od lipca i nie ma dnia żeby nie wiercił... Nie mam pojęcia co on tam robiCholera mnie weźmie :/
Sąsiad od kilkunastu minutach wierci w ścianie, chyba się.....
![]()
MTHFC677T c677t heterozygota tez biorę metulowy kwas foliowy ale mimo wszystko się bałam ale teraz już wierzę że będzie dobrzeWierzę no i gratuluję zdrowego dzidziolkaTeż już mnie kusi żeby powolutko zacząć kupować te maluśkie ciuszki, ale mój twierdzi że jeszcze za wcześnie :/ Ale coś czuję że nie będę go słuchać
A to jaką masz mutację? Ja mam dwie MTHFR i PAI-1 ale od początku biorę metylowy kwas foliowy więc wierzyłam że będzie dobrze![]()
@madzia0902 a na PAI-1 nie masz heparyny?
@Karla88 mamy podobne wyniki skorygowane
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Gratuluję wynikuDobra jestem uspokojony ale jednak pacan
![]()
Ja tez. Wydawało mi się że już się miejsce skończyli ale przyszłą do mnie pielęgniarka, spojrzała fachowym okiem, dała kilka nowych porad i jakoś leci. A weszłam już w 16 tydzień.Ja biorę heparyne i juz po woli brakuje miejsca na brzuszku :/
Ostatnio mój mąż trafił w zrost i taki siniaki mi się zrobił masakra :/ ja jutro zaczynam 16 tydzieńJa tez. Wydawało mi się że już się miejsce skończyli ale przyszłą do mnie pielęgniarka, spojrzała fachowym okiem, dała kilka nowych porad i jakoś leci. A weszłam już w 16 tydzień.
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom