Margana
Fanka BB :)
O no wlasnie o to mi chodzilo[emoji5]Jednak jestem pacan
Odebrałam wynik na maila z pappa widziałam jedna Str i dalej nie zajrzałam macie racje na drugiej Str były wyniki mogę porównać z waszymi ???
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
O no wlasnie o to mi chodzilo[emoji5]Jednak jestem pacan
Odebrałam wynik na maila z pappa widziałam jedna Str i dalej nie zajrzałam macie racje na drugiej Str były wyniki mogę porównać z waszymi ???
![]()
![]()
Ja mam dużo ubranek z H&M. Jakościowo są Ok, wzornictwo dla mnie też ok. Ja bardzo lubię dla synka te ubranka.Pytanie do dziewczyn, które są już mamami. Czy któraś zWas kupowała może rzeczy niemowlęce w h&m? Zastanawiam się czy są dobrej jakości. Weszłam na ich strone i mają extra te ciuchy! Takie zwykłe, nieprzesłodzone![]()
Ja rodziłam w DE i tu też w szpitalu nie kąpali. No chyba, że sobie tego zażyczysz to wykąpią. Zobaczę jak teraz będzie, bo się przeprowadziłam 500 km i tu jeszcze nie wiem jak jest. I z ciekawostek rodziłam w październiku i w lutym i normalnie w szpitalu były wózki i jak byśmy chcieli, to bez problemu mogliśmy z naszymi noworodkami na spacery wychodzić. Ja nie skorzystałam, ale koleżanka z sali już tak.
Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom
No jakbym tych białek nie miała w normie to ginekolog też by kazał mi się kłóć więc bardzo dobrze że bierzesz clexaneA no widzisz a ja dodatkowo mam za niskie białko S
No los jest przewrotny [emoji6]Po porodzie tabsy beda ktorych nigdy nie bralam hihi hihi i o dziwo jaki los
Od lat staralam sie o pierwsza dzidzie a teraz bede uwazac aby nie zajsc znow po paru mscach z trzecim[emoji38][emoji38]bo wyladuje w szpitalu
A ja też kapalam codziennie od razu tak zalecila położna. W szpitalu też był od razu kąpany. Tylko ja go zawsze dość cienko ubieralam bo my z mężem oboje gorącej krwi. I odpukać zdrów jak rybka, nawet katarkow czy kaszelkow nie ma.Mnie insczej nauczono [emoji23][emoji23]
Tak dalej w De jestem, ale teraz pod samą granicą z Pl mieszkam.Rozumiem jestes caly czas w de??
Ja rozwazam sn w wodzie jesli cala ciaza, ja i synus bedzie ok
Witam. Jestem po usg prenatalnym. Kruszynka zdrowa i do tego dziewczynka☺