JustMe55
Fanka BB :)
Jakiej szerokości powinny być nogawki w spodniach na wysokości uda dla dziecka max miesięcznego? Bo nie mam żadnych a chciałabym uszyć.
Pojęcia nie mam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jakiej szerokości powinny być nogawki w spodniach na wysokości uda dla dziecka max miesięcznego? Bo nie mam żadnych a chciałabym uszyć.
Haha nie dzisiaj niePojęcia nie mamale w niektorych aukcjach np. podają jaka jest szerokość, długość ubranek... może uda Ci się szybko znaleźć... a nie będziesz dzisiaj na żadnym shoppingu żeby sprawdzić?
![]()
Trzymam kciuki [emoji4][emoji4]ja tez dzisiaj wizyta badanie genetyczne 13.10
Super że dobrze, cieszę się z Tobą ja teraz w ponSzyjka sie trzyma, caly czas ma 25 mm, więc mam nadzieję, ze w tej ciąży bedzie ok. Nie potrzebnie sie denerwowalam![]()
Haha nie dzisiaj nieAle planuję pojechać po materiały bo wczoraj nie dałam już rady
![]()
Mnie się nie nudzi bo w pracy jestem, ale czas mógłby lecieć szybciej.mi sie nudzi...
w pon mam gale metamorfozy w moim miescie i moj butik ubiera modelki od xs -xxxl musze napisac krotkie przemowienie i nie wiem co mam ubrac![]()
Jakaś taka senna pogoda dzisiajDzisiaj coś mniejszy ruch na forum [emoji14] Odpoczywacie?
PokażJakaś taka senna pogoda dzisiaj
A ja pod waszym wpływem zaczęłam oglądać wózki....
I cały czas znajduję tylko jeden spełniający wymagania, który w dodatku aż tak bardzo mi się nie podoba.... :|
![]()