olaaa7
Fanka BB :)
Też mam dziś jakiś słabszy dzień, pospałabym. Wczoraj pierwszy raz wieczorem nie umyłam włosów i nadal wyglądam jak człowiekJa dzisiaj mam strasznego lenia więc zawiozłam cięcia do szkoły i drzemka[emoji28]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Też mam dziś jakiś słabszy dzień, pospałabym. Wczoraj pierwszy raz wieczorem nie umyłam włosów i nadal wyglądam jak człowiekJa dzisiaj mam strasznego lenia więc zawiozłam cięcia do szkoły i drzemka[emoji28]
Fajnie, to faktSuper zazdroszczęFajnie mieć koło domu takie spokojne miejsce na spacerki
![]()
A masz już jakieś typy? Pokaż może nam też coś wpadnie w okoPrzez wasze posty zaczęłam przeglądać wózki Jest tego tylko ze głowa mnie rozbolała. I te ceny !!
Ja szukam wózka miejskiego zeby łatwo sie prowadził po chodnikach i w autobusach żebym mogła manewrować![]()
Ja taki bujaczek mam jeszcze po corce. Uwarzam, ze bujaczek i mata edukacyjna to podstawowe rzeczy. [emoji3]Ola zobaczysz jeszcze bedzie ci sie podobalo kilka wozkow. Na wiosne wyjda nowe modele. Teraz jest tego tyle ze szok ale wszystko jakby jedna miara szyte-wszystkie podobne do siebie. Ja napewno kupie lezaczek tak z funkcja wibracji u mnie sie swietnie sprawdzil z dzieciakami. Jak cos robilam w kuchni to bralam lezak i dzieciaczka i moglam dzialac. Jak jechalam do rodzicow to tez lezaczek bralam! No i laktator za to nie wiem jak ze smoczkami bo starsze lubily a najmlodszy nie chcial,wolal cycocha.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Super, ze wszystko ok [emoji5]Czesc kochane [emoji8] [emoji8] witam Was w nowym dniu i pisze ze wczoraj na badaniach u gina bylo wszystko ok. Dzidzius rosnie ma 6cm dopiero, ale jest slodki i kochany [emoji8] we czwartek ide na prenatalne na 17,ale juz wczoraj na usg mi powiedzial, ze z tego co tu widzi wszystko jest w normie. BARDZO sie cieszymy z tatusiem [emoji8] [emoji4] [emoji4] [emoji4] milego dnia dla wszystkich i udanego weekendu [emoji8]
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja z bujaczka rezygnuje, ostatnio dostałam od sąsiadki ale mój nie chciał siedzieć. Ale myślę może o jakiejś chuscie. Bo moje takie nieodkladalne były szczególnie młodyJa taki bujaczek mam jeszcze po corce. Uwarzam, ze bujaczek i mata edukacyjna to podstawowe rzeczy. [emoji3]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
W pl nie trzeba wykupowac poloznej [emoji5]Prawadzaca to ginko ? Wybacz za pytania bo oczywiscie ja tu nowa
Wiem ze w pl trza wykupic swa polozna dla mnie to masakra jesli ktos biedny np
Kogo musze powiadomic ze rodze tu polozna ginko ?
Uk polozna ale ona nie byla ze mna przy porodzie tylko dwa dni po powrocie do domu dwa msce przychidzila
Porod to tez szybko tam byl bo juz w 35 cc skutek plamienia przez lozysko przodujace wiec stres przyjechalam polezalam dzien na neopatalogi;((nagle ktg 195 i szybkie ciecie
Ale personel super uczyly mnie karmic kp przewijac hih pokazywac bo bylismy 9 dni tam , mila opieka jedzenie ok i gratis
Ja czesto wstaje w nocy na siku[emoji53]Witammy dzis z synkiem pospalismy, mąż przywiózł świeże bułeczki
tak czy siak miałam przerwę w spania jak codzień
czy Was też tam męczy sikuw nocy u mnie od tyg jest masakra muszę wstać minimum m 4 razy i mam problem ze zamiast zaparć mam odwrotny skutek, mam tam od początku ciazy