Margana
Fanka BB :)
O kurcze, ale dziwnie. Jednak te hormony ciazowe maja wplyw na wszystko. U mnie po porodzie pojawily sie nowe alergie[emoji53]Nasiliły się i to mocno teraz dopiero przed ciążą mi się trochę uspokoiło
Aniołek[*]8.08.2017
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O kurcze, ale dziwnie. Jednak te hormony ciazowe maja wplyw na wszystko. U mnie po porodzie pojawily sie nowe alergie[emoji53]Nasiliły się i to mocno teraz dopiero przed ciążą mi się trochę uspokoiło
Ja alergię to odpukac nie mam.O kurcze, ale dziwnie. Jednak te hormony ciazowe maja wplyw na wszystko. U mnie po porodzie pojawily sie nowe alergie[emoji53]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Tak mi przykro aż brak słówZegnam sie z wami I z moim wymarzonym drugim dzieckiem. Diagnoza bezmizgowie bezczaszkowe. Tego w zyciu bym sie nie spodziewala, nie wiedzialam ze cos takiego moze sie zdarzyc. 13tydz. Pierwszy dzidzius zdrowt lata mi po domku. Dlaczego tak bym kochala mocno. Obyscie szczesliwie donosily I urodzily
Ale pięknie aż zazdroszczęPrzesyłam wam trochę zimowych fluidkówwjechałam kolejką na połowę szczytu, z najwyższego rezygnuje bo za duża zmiana ciśnienia (3440m n.p.m) także sporo
ale w połowie widoki piękne, słoneczko [emoji364] grzało mimo -14st
teraz wróciłam do domku poodpoczywać a mój został żeby poszusować
![]()
![]()
![]()
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Wiolka Ty masz termin jak ja miałam z córkąAle Was dzisiaj nadrobic ciężko☺ dopiero znalazlam chwilke po całym dniu . Wczoraj po badaniu prenetalnym czułam sie fatalnie ale dziś od rana jest ok . Po wiadomości że bedzie dziewczynka zastanawiamy sie z m nad imieniem i narazie nie mamy wspólnych typów
Ze mną teraz jest mama, ale mojego męża 2 tygodnie nie maŁo matko pół dnia nie wchodziłam na forum a godzinę musiałam nadrabiać to co napisałyścieChyba faktycznie muszę sobie ściągnąć jakąś apkę na tel żeby być w miarę na bieżąco
Ja mam dzisiaj lekkiego doła bo mój luby musiał wyjechać na dwa dni i sama w domu jestem, jakoś tak w ciąży nie lubię jak go przy mnie nie ma, bezpieczniej się czuję jak wiem że jest blisko i jak trzeba by było to do szpitala ze mną pojedzie. Też tak macie że nie lubicie być w ciąży same w domu?
Ja starszego urodziłam 27lipca zobaczymy jak teraz bedzieWiolka Ty masz termin jak ja miałam z córką![]()