Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
O waśnie , jak oceniasz łózeczko turystyczne? MOja kolezanka chce mi oddać za darmo używane tylko miesiac. Naprawde fajne. Jest ok? Czy rwie się ta siateczka? Ja go będę używać raczej jako kojca, ale chetnie poczytam opinię to może i będę kładła dziecko do spania w nim![]()
Pierwsze uzytkowalismy prawie 6 lat. Nic się z nim nie działo, ale chcieliśmy, żeby Kacper miał czyste i nowe więc kupiliśmy 2 a tamto jeszcze do ludzi poszłoO waśnie , jak oceniasz łózeczko turystyczne? MOja kolezanka chce mi oddać za darmo używane tylko miesiac. Naprawde fajne. Jest ok? Czy rwie się ta siateczka? Ja go będę używać raczej jako kojca, ale chetnie poczytam opinię to może i będę kładła dziecko do spania w nim![]()
Ja mam właśnie włożony normalny materacyk z łóżeczkaŁóżeczko turystyczne jest fajne jako dodatkowe oczywiście, a jeśli ma być „głównym” to sprawdź jaki ma materacyk- bo niestety w większości (przez to ze się je składa) materacyki są bardzo srednie. Oczywiście można dokupić solidny materac jeśli i tak będzie stało cały czas rozstawione i temat z głowy
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom