kinga30
Fanka BB :)
Nie mam tylko jedno, reszta u mojej ginKinga cóż za urocze zdjęcie! Ale ono jest niestety jakby robione od przodu dlatego widzisz dobrze twarz dzieciatka, a nub widać na zdjęciach z boku, takich co mierzą crl. Masz takie?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie mam tylko jedno, reszta u mojej ginKinga cóż za urocze zdjęcie! Ale ono jest niestety jakby robione od przodu dlatego widzisz dobrze twarz dzieciatka, a nub widać na zdjęciach z boku, takich co mierzą crl. Masz takie?
U mnie w pierwszej ciąży wychodziła dziewczynka jeśli chodzi o jedzenie (tylko owoce i słodkie mi smakowało) Nie miałam ochoty na nabiał i mięso. Cerę miałam bardzo ładną, czyli to dla odmiany sugerowało chłopca. Urodził się synek :-)Nie pytalam czy wierzycie bo to tylko zabawatylko czy wam sie sprawdzało
![]()
Olaa a Ty masz mieć chłopcaJa wczoraj dwa kubki kakao![]()
Ja bym strzelała w dziewczynkęTylko, że to tak na podstawie buzi a nie wyrostka bo to trzeba mieć zdjęcie dobrze pokazujące co trzeba
![]()
a ja chleb z mascarpone, musztardą i pomidoremJa ostatnio cały czas jem pomidory w śmietanie i tosty![]()
i ten chleb zapijam czasem cacaoJa wczoraj dwa kubki kakao![]()
Ja tez baldachim raczej zostawię bo juz mam kupiłam dla córeczki i niestety nie zdążył być użyty jest biały z dodatkami rozu ale nie zamierzam całego łóżeczka okrywac tym baldachimem wiec myślę że będzie okejJa po tym co juz przeczytalam tez rezygnuje z ochraniaczy a z baldachimu raczej nie zrezygnuje, dbam o mieszkanie i o czystosc wiec prac moge co jakis czas jesli chodzi o osiadanie sie kurzu. :> lozeczka bialr najpiekniejszei dla chlopczyka o dla dziewczynki, a tym bardziej, ze mam w sypialni lozko malzenskie z bialym obiciem, biale meble ❤ i lozeczko swietnie sie spasuje
![]()
Ja też jestem lipcówką na koniec, bo z OM 30 lipca, ale już drugie USG twierdzi, że dzidzia jest starsza o kilka dniKlaudia nuba niestety nie widać, pozostaje Ci czekać do nastepnej wizyty, a wtedy to już powinno być widać docelowe narządy płciowe :-)
Ja mam jutro wizytę 12t3d i nawet jak nub będzie widoczny i płaski to do końca 13 może się jeszcze podnieść więc to też nie na 100 procent, fajnie macie te co już wiedzą, są plusy i minusy bycia lipcowka na sam koniec miesiąca ;-)
Tak u mnie po raz drugi gin powiedział, że chłopiecOlaa a Ty masz mieć chłopcaciekawe co u mnie będzie
ja mam przeczucie na dziewczynkę, Marysia chce dziewczynkę a Kacper brata
więc co by nie było będzie dobrze
![]()
To już nie wiem, która to była z Was ;-) czy Ty czy Ola :-) Zaraz wrzucę zdjęcieMożna tak powiedzieć hahah![]()