Sabinaaa81
Fanka BB :)
Powodzenia naxwizytach dziewczyny! :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Teraz akurat każda z nas prowadzi aktywny tryb [emoji16] tyle się w nas dzieje... Serce pracuje na innych obrotach
![]()
Mam nadzieję hehe, zawsze w sklepach ubranka dziewczęce zdawały mi się jedną wielką różową masą i nigdy się im nie przyglądałam. Natomiast o dziwo podobają mi się teraz wózki w ciemnym różu zwłaszcza w połączeniu z czarnym czy szarymDasz radęJest dużo ślicznych ubranek dla dziewczynek i nie koniecznie różowych, sama nie lubię takiej przesady różu.
Pracujemy nawet na leżąco [emoji16]Haha świetnie to ujelas![]()
Bierzesz preparaty z żelazem? Mój syn miał kiedyś anemię i po żelazie takie kupy robił. Chyba, że to sok z czarnej porzeczki tak działa.
Dziewczyny trzymam mocno kciuki za dzisiejsze wizytyWy tu mówicie o kupowaniu ubranek na przeczucie, a ja byłam wczoraj w Pepco po pudełka i mój wzrok dalej ucieka od różowych ubranek, których nie cierpię. Jak się płeć potwierdzi na polowkowych to będę miała wyzwanie. Zrobić wyprawkę dla dziewczynki bez różowego koloru. Mission impossible
![]()
Pracujemy nawet na leżąco [emoji16]
![]()
Haha kochana to nie wiem czy mam Ci życzyć, żeby sen sprawdził się na odwrót czy nieBo ta córka z brodą to średnio
Ja jestem uzależniona od kupowania ciuszków i akcesoriów dla maluszka![]()
Dziewczyny trzymam mocno kciuki za dzisiejsze wizytyWy tu mówicie o kupowaniu ubranek na przeczucie, a ja byłam wczoraj w Pepco po pudełka i mój wzrok dalej ucieka od różowych ubranek, których nie cierpię. Jak się płeć potwierdzi na polowkowych to będę miała wyzwanie. Zrobić wyprawkę dla dziewczynki bez różowego koloru. Mission impossible
![]()
Witajcie dziewczyny. Dzis ok. poludnia okaze sie czy wuchodzimy. To zalezy od wyniku jednego badania. Mam nadzoeje, ze juz dzis pospimy w domku.
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017