Agatka29
Fanka BB :)
Najbezpieczniej 37No ja mam termin na sam koniec lipcaale jak dociagne do konca czerwca to bede bardzo zadowolona
po ktorym tygodniu dziecko juz jest w stanie przezyc ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Najbezpieczniej 37No ja mam termin na sam koniec lipcaale jak dociagne do konca czerwca to bede bardzo zadowolona
Ciężko powiedzieć, 25 tydzień już chyba są w stanie uratować wcześniaka ale oby w brzuszku jak najdłużej chociaż do tego 36 tygodniaNo ja mam termin na sam koniec lipcaale jak dociagne do konca czerwca to bede bardzo zadowolona
Najbezpieczniej 37![]()
Ciężko powiedzieć, 25 tydzień już chyba są w stanie uratować wcześniaka ale oby w brzuszku jak najdłużej chociaż do tego 36 tygodnia
Są w stanie uratować ale jak to z dalszym rozwojem, pewnie mało które wyjdzie bez szwanku. Dla takiego dzidziusia każdy tydzień w brzuszku jest cennyNo wlasnir tak slyszalam, ze ok 25tc. Ale nie bylam pewna czy nie slyszalam glupoty![]()
Dziewczyny jak wchodzicie na ten aliexpress? Normalnie na aliexpress.com i wszystko po angielsku?
Nikt Ci tego nie powie w którym tygodniu przeżyje a w którym nie. Maluchy z 25 tygodnia potrafią przeżyć a inne z 32 umierają. Nie ma 100% pewności ibszansy.No ja mam termin na sam koniec lipca [emoji14] ale jak dociagne do konca czerwca to bede bardzo zadowolonapo ktorym tygodniu dziecko juz jest w stanie przezyc ?
Nikt Ci tego nie powie w którym tygodniu przeżyje a w którym nie. Maluchy z 25 tygodnia potrafią przeżyć a inne z 32 umierają. Nie ma 100% pewności ibszansy.
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom