G
gosc12
Gość
Ja piekłam łososia w sosie z cytryny, miodu, imbiru i sosu sojowego. Do tego ziemniaczki pieczone na folii w plasterkach
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A ja przespalam popoludnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja piekłam łososia w sosie z cytryny, miodu, imbiru i sosu sojowego. Do tego ziemniaczki pieczone na folii w plasterkach
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Witam, Nie było mnie tutaj 9 lat...teraz wróciłam i czekam z Wami na lipiec
Wszystkie dzisiaj pousypiałyscie ?![]()
Ooo już masz pewność co do płci?
Zaraz zwariuje... Od 10 nie ma u Nas na osiedlu wody... Administracja stwierdzila,że w weekend to nie będzie odbierac telefonów, przyjechali ludzie od wodociągów i nie wiedzą w czym problem... Mieszkanie odebrane w połowie czerwca, od tamtego czasu to 5 raz kiedy nie ma wody. Wrrrr
Spoko będę jutro u Ciebie koło 6 rano bo pewnie znowu nie będę mogła spaćTak, bo odebrałam w piątek wyniki badań genetycznych
Wpadaj na kąpiel, jakby to dłużej trwało
BTW miałam właśnie pytać co kupiłaś?? gdzie zdjęcia??![]()
Właśnie ten wątek zamknięty to w ogóle hula?Do kogo moge napisac o dodanie do grupy zamknietej ?
Właśnie ten wątek zamknięty to w ogóle hula?Jeżeli tak to ja też z chęcią się tam wproszę
Ja wzięłam się w końcu za powolne szukanie wózka, póki co w internecie, no i powiem Wam że zwariować można :O Zależy mi na jakimś terenowym bo głównie będę spacerować po lesie a fajnie by też było czasem wjechać na plażę i się nie umordowaćNo powiem Wam że makabra, jak już mi się wydaje że coś znalazłam to zaczynam czytać o nim opinie ludzi i mi się odechciewa
Powiedzcie mi jak Wy szukacie wózki, cym się kierujecie? Bo dla mnie wygląd jest najmniej ważny a liczy się funkcjonalność. Jakby któraś miała coś sprawdzonego terenowego to może pisać
![]()