reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Witam, Nie było mnie tutaj 9 lat...teraz wróciłam i czekam z Wami na lipiec

O niezły rekord! :) ja wróciłam po 7 latach ;) Witaj.

Wszystkie dzisiaj pousypiałyscie ?:D

Chyba tak :D ja też spałam 2h po obiedzie, teraz wyskoczyłam na chwilę do galerii, chciałam wymienić dziewczęce ciuszki na chłopięce w H&M i co...? I nie mogę kkkkkkkkk znaleźć paragonu :crazy: Kupiłam kilka chłopięcych, żeby jeszcze załapać się na przeceny, później wrzucę foty :) Moja mama też wzięła sobie do serca wymianę kocyka i ręczniczka w zarze :D

Zaraz zwariuje... Od 10 nie ma u Nas na osiedlu wody... Administracja stwierdzila,że w weekend to nie będzie odbierac telefonów, przyjechali ludzie od wodociągów i nie wiedzą w czym problem... Mieszkanie odebrane w połowie czerwca, od tamtego czasu to 5 raz kiedy nie ma wody. Wrrrr

Ooo już masz pewność co do płci?

Tak, bo odebrałam w piątek wyniki badań genetycznych :tak:

Zaraz zwariuje... Od 10 nie ma u Nas na osiedlu wody... Administracja stwierdzila,że w weekend to nie będzie odbierac telefonów, przyjechali ludzie od wodociągów i nie wiedzą w czym problem... Mieszkanie odebrane w połowie czerwca, od tamtego czasu to 5 raz kiedy nie ma wody. Wrrrr

Wpadaj na kąpiel, jakby to dłużej trwało :D

BTW miałam właśnie pytać co kupiłaś?? gdzie zdjęcia?? :D

Tak, bo odebrałam w piątek wyniki badań genetycznych :tak:

Wpadaj na kąpiel, jakby to dłużej trwało :D

BTW miałam właśnie pytać co kupiłaś?? gdzie zdjęcia?? :D
Spoko będę jutro u Ciebie koło 6 rano bo pewnie znowu nie będę mogła spać :D wstawiałam wcześniej foto :) Body w pięciopaku w c&a super jakości i półspiochy w auchanie :D W smyku kupiłam pierdółki typu czapeczki, skarpetki, a kocyk z biedro :D

Załączniki

• 20180119_174758.jpg
    20180119_174758.jpg
    171 KB · Wyświetleń: 77
  • 20180118_161454.jpg
    20180118_161454.jpg
    509,2 KB · Wyświetleń: 86
Do kogo moge napisac o dodanie do grupy zamknietej ?
Właśnie ten wątek zamknięty to w ogóle hula? :D Jeżeli tak to ja też z chęcią się tam wproszę :)
Ja wzięłam się w końcu za powolne szukanie wózka, póki co w internecie, no i powiem Wam że zwariować można :O Zależy mi na jakimś terenowym bo głównie będę spacerować po lesie a fajnie by też było czasem wjechać na plażę i się nie umordować :D No powiem Wam że makabra, jak już mi się wydaje że coś znalazłam to zaczynam czytać o nim opinie ludzi i mi się odechciewa :( Powiedzcie mi jak Wy szukacie wózki, cym się kierujecie? Bo dla mnie wygląd jest najmniej ważny a liczy się funkcjonalność. Jakby któraś miała coś sprawdzonego terenowego to może pisać :)

Właśnie ten wątek zamknięty to w ogóle hula? :D Jeżeli tak to ja też z chęcią się tam wproszę :)
Ja wzięłam się w końcu za powolne szukanie wózka, póki co w internecie, no i powiem Wam że zwariować można :O Zależy mi na jakimś terenowym bo głównie będę spacerować po lesie a fajnie by też było czasem wjechać na plażę i się nie umordować :D No powiem Wam że makabra, jak już mi się wydaje że coś znalazłam to zaczynam czytać o nim opinie ludzi i mi się odechciewa :( Powiedzcie mi jak Wy szukacie wózki, cym się kierujecie? Bo dla mnie wygląd jest najmniej ważny a liczy się funkcjonalność. Jakby któraś miała coś sprawdzonego terenowego to może pisać :)

Ja nie terenowegi szukam ale pozwole sobir napisac. Juz kiedys wstawialam zdjecie :) ja szukam prostego glebokiego wozka, liczy sie dla mnir najbardziej zeby mial spore kola, zeby byl w miare lekki i dobrej firmy, no i 3w1 albo wiecej ;) i takie widuje za ok 2tys ale za wozkirm bede jezdzic raczej kolo 7/8miesiaca i nie przez internet. Wole dotknac, przejechac sie ;)

reklama
Do góry