reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Może niech córeczka zadecyduje:D
Coreczka chce siostrzyczke Emilke[emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Klaudia ja mam to samo tylko, że mój stary jest strasznym sknera!! Dla niego kupienie zwykłej bzdety do domu to wydatek...:crazy:

Z moim też mam przeboje, bo on nie przywiązuje wagi do otoczenia, więc wydawanie kasy na remonty uważa za zbędny wydatek. Teraz mamy remont duży bo musimy z 1 pokoju zrobić 2, przy okazji wszędzie wymiana drzwi, grzejników, jedno nowe okno. Trochę tego jest więc oczywiście muszę wysłuchiwać buczenia [emoji14]

p19uqqmzxqi22hcj.png

O tyle fajnie ze u prosiłam go zeby mi w gabinecie założył, zgodzil sie uff..., stwierdzil ze narazie nic się nie stanie, a i tak chcial dopiero za dwa tyg bo tak wypada mi kolejna wizyta
Aha, to ok. Teraz musisz na prawde wiecej lezec. Przede wszystkim nie chodzic po schodach i nie nosic wiecej niz 5 kilo.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Moze ma zakupocholizm
Zdarza sie tez u facetow.
Nie mamy karty, bo wtedy by wydawal jeszcze wiecej. Ale ja sobie wyrobie bo nie bede latala do banku za kazdym razem bo w tym banku sie czeka zawsze z godzine w kolejce.

Ja za bulke jedna nawet karta ;) wszystjo widze co wydaje ile zakupy ile dom itd
Oczywiscie ja tez lubie couchy kupic ale chodze w tym a on kupi I po roku daje bratowi bo tylko szafe swoja nie umie zamknac no i takie kolo od lat

to spamer, większosć postów usunięte, to chyba jedyny nie zawierający reklamy, nie ma sensu dyskutować...
(oczywiście miałam na myśli Mysiorek13)

a poza tym - myśmy się zdecydowali na przebudowę starej stodoły - gdyby ktoś chciał iść w nasze ślady, to może zacząć śpiewać Bałkanicę "będzie, będzie zabawa, będzie się działo..." ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry