Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Lepiej wczesniej niz pozniej w biegu jechac do szpitala zestresowana
No zesikalabym sie zaraz po odejsviu wod [emoji23][emoji23]ja to panikara wiecej , wole juz lezec w szpitalu w tym 39 tc chyba
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lepiej wczesniej niz pozniej w biegu jechac do szpitala zestresowana
Budowa, remont domu niekoniecznie wyjdzie taniej, zawsze znajdzie się jakieś ukryte wady, no a dom to zawsze się wybuduje taki jak się marzyWitam wszystkie mamusie
My dopiero podejmujemy decyzję kupic mały domek do remontu czy budowa
Jak myślicie
Coreczka chce siostrzyczke Emilke[emoji3]Może niech córeczka zadecyduje![]()
Klaudia ja mam to samo tylko, że mój stary jest strasznym sknera!! Dla niego kupienie zwykłej bzdety do domu to wydatek...![]()
Aha, to ok. Teraz musisz na prawde wiecej lezec. Przede wszystkim nie chodzic po schodach i nie nosic wiecej niz 5 kilo.O tyle fajnie ze u prosiłam go zeby mi w gabinecie założył, zgodzil sie uff..., stwierdzil ze narazie nic się nie stanie, a i tak chcial dopiero za dwa tyg bo tak wypada mi kolejna wizyta
Moze ma zakupocholizm
Zdarza sie tez u facetow.
Nie mamy karty, bo wtedy by wydawal jeszcze wiecej. Ale ja sobie wyrobie bo nie bede latala do banku za kazdym razem bo w tym banku sie czeka zawsze z godzine w kolejce.
Nie, nie. Takich pomyslow na szczescie nie ma[emoji3] 6 lat to juz powazny wiek[emoji6]Gorzej jak nazwie imieniem z postaci z bajki![]()
to spamer, większosć postów usunięte, to chyba jedyny nie zawierający reklamy, nie ma sensu dyskutować...Budowa!
No zesikalabym sie zaraz po odejsviu wod [emoji23][emoji23]ja to panikara wiecej , wole juz lezec w szpitalu w tym 39 tc chyba
[emoji23][emoji23][emoji23]Przynajmniej bylby jeden w przedszkolu, szkole[emoji3]Mój syn dla brata uparł się przy Spidermanpp
![]()