oliwiapatrycja
Fanka BB :)
Ja słyszalam ze można od lekarza melisa i miete tez, bo ostatnio ginekolog mi powiedziała żebym sobie piła, ale wiadomo z umiarem maks 1-2 kubki dziennieZ tego co czytalam kiedyś to chyba nie wolno melisy w ciazy zażywać
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja słyszalam ze można od lekarza melisa i miete tez, bo ostatnio ginekolog mi powiedziała żebym sobie piła, ale wiadomo z umiarem maks 1-2 kubki dziennieZ tego co czytalam kiedyś to chyba nie wolno melisy w ciazy zażywać
![]()
Ja w pierwszej ciąży do prawie końca 6 msc nie miałam brzucha. A jak potem wyskoczył to rozstępy się pojawiały z dnia na dzień. I nie nie dało smarowanie się przez całą ciążę. Tak mnie przeryly że mam aż ponad pępek.
Super, że wszystko okNo dziewczyny daje znać po wizycie.
Więc to tylko ja panikara bo z maluszkiem wszystko w porządku! Fika jak szalony. Kazała tylko 2 razy dziennie brać magnez i więcej odpoczywać.
![]()
A dalo sie cos z nimi zrobic po porodzie?
![]()
Hah polecialam z tym koksem do przodu
No 26 tc twoim to I tak bedzie wiosna[emoji14]
Od jakiegos miesiaca mam taki cellulit ze tragedia... Nigdy wcześniej takiego nie mialam... Juz zauważyłam ze na lydkach sie robi niedlugo to i na kostkach bedzie! Kupiłam krem w rossmannie moze pomozeJa jak bede miala rozstepy to raczej nie bede sie nimi przejmowalabeda to beda, po dziecku to nie wstyd. Gorzej wyglada cellulit na tylku, chociaz nie mam go az tak duzo to moglo by go nie byc
![]()
Z tego co czytalam kiedyś to chyba nie wolno melisy w ciazy zażywać
![]()
No ja do warzyw i owoców musze sie zmuszac niestetyWronka199 my co dzien makaron a zero nadwagi ( przed ciaza[emoji23]) wazne jesc z glowa np nie pol kilo makaronu a 150 po tym plaster filet z kurczaka napchac sie salata z pomidorem I tylko olivka z olivek plus P.O. kazdym posilku owoc malo chleba zero masla , tak jedt u nas[emoji16][emoji16]