G
gosc12
Gość
Celowo taki dzień wybrałam, żeby przyjmował rano, żeby się nie stresować
![]()
I chyba zaraz po 13ym bedziesz miala polowkowe ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Celowo taki dzień wybrałam, żeby przyjmował rano, żeby się nie stresować
![]()
Owszem lubie sobie polezec ale nie lubie byc uziemiona [emoji13] takze musze znaleźć jakieś cwiczenia na kręgosłup moze pomoga
![]()
Uff, nadrobiłam
Byliśmy ze znajomymi na pizzy, a po powrocie 200 postów [emoji50]
Ale udało się po godzinie nadrobić
A teraz napiję się herbaty, i będę się zbierała spać - ciekawe, czy dzisiaj usnę, wczoraj zasnęłam po 1... [emoji52](pobudka o 5..)
![]()
Pizza[emoji173] zrobilas mi smaka [emoji13][emoji13]
![]()
I dobrze korzystaj poki mozesz jestem tego samego zdania... Za kilka miesięcy bedziemy tesknic za takimi chwilamiJa się rozsiadłam przed tv z herbatką, nie biorę się do spania bo wiem że będę się kręcić bez celu. Jestem sama, mąż poszedł do pracy. A rano nikt mnie świtem z łóżka nie ściągnie. Korzystam z wolnego![]()
Połówkowe (tzn drugie prenatalne, nie wiem, czy normalne połówkowe mój gin też będzie obok, czy nie...) dopiero 1.03I chyba zaraz po 13ym bedziesz miala polowkowe ?![]()
Ech, widzę, że mam inny rytm dobowy... pracuję, jak niemowlę zaśnie, w dzień czasem trochę dosypiam, jak się da, pewnie jeszcze że trzy godzinki posiedzę...I dobrze korzystaj poki mozesz jestem tego samego zdania... Za kilka miesięcy bedziemy tesknic za takimi chwilami
![]()
Ech, widzę, że mam inny rytm dobowy... pracuję, jak niemowlę zaśnie, w dzień czasem trochę dosypiam, jak się da, pewnie jeszcze że trzy godzinki posiedzę...