Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja chcę AgatęDokladnie najwyzej dzieci beda mialy pretensje do rodzicow. Mi nigdy sie nie podobało moje imię - Agata ale to chyba normalne
![]()
Masz moje błogosławieństwo [emoji13][emoji13][emoji13]Ja chcę Agatę [emoji5]️
To imię ogólnie bardzo dobrze mi się kojarzyMasz moje błogosławieństwo [emoji13][emoji13][emoji13]
![]()
U mnie jest straszny problem z imionami. Mój chłopak pochodzi z Izraela, mieszkamy w Holandii i w dodatku sporą część rodziny mamy rosyjskojęzyczną. Chcelibyśmy wybrać imie, które będzie będzie dobrze brzmiało we wszystkich tych jezykach. Ciężka sprawa![]()
Też jestem ciekawaNad jakimi mysleliscie do tej pory ?ciekawa jestem propozycji
![]()
tez własnie chce podobny modelJa jeszcze nie doszlam nawet do wagi sprzed ciazy :/ jeszcze 4 kg i dopiero bede szla na plus
Jesli nie czuje bolu brzucha, jajnikoe to chetnie sie wybieram. Nawet oprzec sie i nogami pomachac
Ja chyba wolalabym samai tak bym pewnie znalazla cos co mi bedzir przeszkadzalo i posprzatam po swojemu
Ja zaczynam od pieluszek, ubranek, za dwa tygodnir kupie rozek, smoczek, koszule ciazową, pozniej kosmetyki i reszte po malu a na koniec lozeczko i wozek
E tam skrzywila. Ja sie ciesze, ze dzieki mamie jestem pedantycznaprzynajmniej jest czysciutko i na swoim miejscu
U mnie są, ale jak sie powyginam zaczyna bolec mnie brzuch, wole na spokojnie
Zobacz załącznik 837388
takie łózeczko bym chciałatylko troche drogo wychodzi komplet !!