Jola92
Fanka BB :)
Za dużo tego wszytskiego, zdecydowanie za dużo. Ładnie to wygląda, ale potrafi być niebezpieczne. Poczytaj o śmierci łóżeczkowejtakie łózeczko bym chciałatylko troche drogo wychodzi komplet !!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Za dużo tego wszytskiego, zdecydowanie za dużo. Ładnie to wygląda, ale potrafi być niebezpieczne. Poczytaj o śmierci łóżeczkowejtakie łózeczko bym chciałatylko troche drogo wychodzi komplet !!
Ja myślę, że tak. Nie ma co przesadzać.z tego co kiedys słyszałam to zadnych ochraniaczy nie wolno wlasnie myslice ze to prawda ?
Prawda. W USA np ochraniacze są zakazane, a zobacz ile w tym łóżeczku poduszeczek itp. Co sie stanie jak jedna upadnie dziecku na twarzyczkę podczas snu? Może sie udusić. To nie są żarty...z tego co kiedys słyszałam to zadnych ochraniaczy nie wolno wlasnie myslice ze to prawda ?
Przecież z jakiegoś powodu te ochraniacze są w niektórych rejonach świata zakazane.@malena164 - podobno tak. Np dziecko sir moze przydusic. Ale jak tak myslalam o tym ostatnio, to przeciez 3 tygidniowr dziecko nie potrafi sie na tyle ruszac zeby przekrecic sir na bok i buzia dotknac ochraniaczy.
Nad jakimi mysleliscie do tej pory ?ciekawa jestem propozycji
![]()
Przecież z jakiegoś powodu te ochraniacze są w niektórych rejonach świata zakazane.
Jakieś tam propozycje mamy, ale mnie nie przekonują. Ja wolę proste imiona, które można modyfikować, np. Zosia - Sophie, Maria, Hanna, Mila, Filip, Jakub, ale tatuś ma całkiem inny gust i w sumie to rozumiem, bo co kraj to inna moda na imiona.
Dla dziewczynki: Kaya, Eden, Lotte, Coral ( tutaj żeńskie iomina nie muszą kończyć się na -a)
Dla chłopca: Lian, Jonnie.
Ale jeszcze czeka nas wiele dyskusji![]()