A ja bym zjadła knedle.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
I z nie widocznej golym okiem kropki rosnie dziecko.. Nie wyobrazalne ..Też tak uważam ... Tyle rzeczy musi naraz dobrze zadziałać... Hormony, jajniki, jajowody, endometrium, śluz, nasienie, jajeczko musi się dobrze zagniezdzic... Później serduszko musi zabić, wszystkie procesy żeby wad nie było, aby każdy organ dobrze pracował... A to tylko kropla w tym wszystkim...
![]()
Haha no mi troche urosl ale duzej różnicy nie ma miedzy ciaza spozywcza a normalna [emoji13][emoji13]Ja za 2 tygodnie zaczynam 5 miesiac a brzucha jak nie bylo tak nie ma... Moze do 6 w koncu bede sie czula przegladajac w lustrze jak kobieta w ciazy a nie jak kobieta po obiedzie![]()
No i od wody w organizmie [emoji16] mnie nie martwi wielkość brzuszka tylko spuchniecie nóg, kostek i stop [emoji39]To chyba zalezy od ilosci wod plodowych. Ja cicho liczę na to ze nie bede chodzaca godzilla
![]()
Mniam ;-)A ja bym zjadła knedle.....
![]()
Latem ciezko tego uniknac niestety ale czego sie nie robi dla dzidziusia [emoji4]No i od wody w organizmie [emoji16] mnie nie martwi wielkość brzuszka tylko spuchniecie nóg, kostek i stop [emoji39]
![]()
A dowiadywalas sie juz jaki koszt?A czemu masz sie nie nadawac?? Ja znalazlam super fotografa we Wrocławiu. Link do: Hania sesja brzuszkowo - zaręczynowa - Kasia Jawor zdjecia przepiekne
![]()
Ja ostatnio robilam pyzy z miesem i cebulka... MiodzioooA ja bym zjadła knedle.....
![]()
Tak 450 zl za 10 zdjec + wydruk kilku na jedwabnym papierze wiec duzo nie wychodziA dowiadywalas sie juz jaki koszt?
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017