G
gosc12
Gość
Haha no mi troche urosl ale duzej różnicy nie ma miedzy ciaza spozywcza a normalna [emoji13][emoji13]
![]()
Haha noo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Haha no mi troche urosl ale duzej różnicy nie ma miedzy ciaza spozywcza a normalna [emoji13][emoji13]
![]()
Partnerzy beda mieli pelne rece robotyLatem ciezko tego uniknac niestety ale czego sie nie robi dla dzidziusia [emoji4]
![]()
Ja swojego już oswajam z ta mysla... Zreszta akurat z nim nie mam problemu bo jest bardzo pomocny i wspolczujacy jak cos sie dzieje [emoji13]Partnerzy beda mieli pelne rece roboty![]()
Tak 450 zl za 10 zdjec + wydruk kilku na jedwabnym papierze wiec duzo nie wychodzi
![]()
Wybranych 10 [emoji1]Ale w te 10 sie wlicza takie ladne wybranr no z piedziesieciu czy 10 nie wazne jak sie na nich wyjdzie ?
Haha, to tak jak mnie[emoji3] W ogole jesyem bardzo obrzydliwa pod wzgledem jedzenia[emoji6]Nieprzeraza mnie kasza z krwią
![]()
Taki facet to skarb ❤Ja swojego już oswajam z ta mysla... Zreszta akurat z nim nie mam problemu bo jest bardzo pomocny i wspolczujacy jak cos sie dzieje [emoji13]
![]()
Noo najgorzej samej czekax na rozwiązanie ja sobie tego noe wyobrazam. A gdzie twoj pracuje ze poza domem?Taki facet to skarb [emoji173]
Moj jak bedzie czesciej tez bede miala lzej. Dzisiaj caly dzien w pracy przezywa, ze nie bedzie go w ten piatek tylko dopieto przyszly i ze nie moze jechac ze mna po lozeczkoheh. Jeszcze bedzie narzekal na ilosc zakupow i sklepow
![]()