Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
dotarła do mnie lampka do pokoju Maluszka[emoji16]![]()
![]()
Boska
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
dotarła do mnie lampka do pokoju Maluszka[emoji16]![]()
![]()
I kosztowała ok 20 zł [emoji16] jest na baterieSuper ta lampka
Link do: LAMPKA LED KRÓLIK NA BATERIE dekoracja świecąca link do lampkiSuper ta lampka
Link do: LAMPKA LED KRÓLIK NA BATERIE dekoracja świecąca link do lampkijest też niebieska i rozowa
[/QUOTE![]()
Chyba wezmę różowa i niebieską![]()
Mi jedną to będzie Marysia chciała bo króliczek więc różowa jest jejTeż myślałam nad różową, ale wzięłam neutralny kolor [emoji16][emoji16]
![]()
Kikucik w sensie, że kikut po pępowinie? Do 3 miesiąca? Moja siostra była z synem u chirurga, bo nie chciał odpaść po 4 tyg i to już było granica do jakiej powinien sam zejść. Miał usuwany chirurgicznie w 5 tyg życia, bo potem grazi to zakażeniem i ziarniną. Z reguły standardowo u noworodków to jest 7-21 dni.A i jeśli się będziesz decydowała na zakup monitora oddechu to robiłam wywiad, że do domu najlepszy jest ten plytkowy a nie pieluszkowy( dziecko do 3mca ma ten kikucik na pepku i trzeba uważać by nie podrazniac ) a wtedy ten pieluszkowy ciężko założyć ... No i jeśli pielucha jest luźniej zapiera to może nie wyczuwac i piszczeć nawet jeśli dziecko oddycha... A plytkowy jest cały czas pod dzieckiem i rzadko się myliale plusem pieluszkowego jest to , że łatwo wziąć go ze sobą gdy dziecko ma spać poza domem
![]()