Nonkatoja
Fanka BB :)
Mi też się tak wydawało, ale chyba jest to możliwe.A przez paznokcie skladniki wnikaja do organizmu? Zawsze wydawalo mi sie, ze nie.
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Link do: Szkodząc pomagać? | Sroka o....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mi też się tak wydawało, ale chyba jest to możliwe.A przez paznokcie skladniki wnikaja do organizmu? Zawsze wydawalo mi sie, ze nie.
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
No darła mi się 3 miesiące ciągle. Kropelki takie i takie, debridaty inne cuda nic. Jeździliśmy wyniki, usg brzuszka wszystko dobrze. 3 miesiące minęły ryk się skończyłUuu to szkoda. Mojej siostry syn tak czesto mial kolki ze sobie przepukline wykrzyczal...
![]()
No wlasnie nie pali. Tez mi sie wierzyc nie chce, bo ja teraz jak nie pale to wyczuje za kazdym razem jak moj M zapalil. A pali bardzo rzadko[emoji6]Jeśli mąż pali to możliwe, jeśli nie, to raczej udaje, że nie wie![]()
![]()
Dokładnie to samo też jest infacol, boboticDziewczyny pamietajcie, ze Sab Simplex to to samo co Espumisan. Dziala lepiej, bo Niemcy zalecaja podawanie duzo wiekszej dawki niz Polacy. Wystarczy podawac Espumisan w dawce takiej jak w ulotce Sab Simplexu[emoji6]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
A jakies 10 lat.A ile ja znasz? Generalnie zawsze popalanie przyciaga do fajki potem co godzine
Mówiłaś o kropelkach ż Niemiec to tak mi się skojarzyło, bo sama używałam ich przy synu. Tylko mój kolkowy. Ja akurat żadnych herbatek nie dawalam. Herbatka chyba zla nie jest.Nie wiem ale to chyba jest na bazie herbatki z koperkiem z tego co kiedys mowila. Lek to na pewno nie jest
![]()
Ja wczoraj chyba zostalam kopnieta [emoji13][emoji13] trzymalam akurat rece na brzucholu jak lezalam wieczorem w łóżku i poczułam wlasnie jakbu ktos mnie kopnal. Na poczatku znowu myslalam ze bedzie rewolucja w wc ale na szczescie nie było wiec calkiem mozliwe ze to bobas [emoji13][emoji13]Nie czuję ruchów ciągle i codziennieAle w niektóre dni tak jak dziś jest hiperaktywny
i Ł czuje tylko mocniejsze kopnięcia, nie czuje wszystkich tych co ja. Ale jeszcze będziemy narzekać, jeszcze trochę wytrzymajmy
![]()
Nie no uniem drzewo postac hahaga malnac ale nie Jak kuzynka po asp....
No zobaczymy jak ta moja nicolusia podrosnie jak to bedzie![]()
Dziewczyny pamietajcie, ze Sab Simplex to to samo co Espumisan. Dziala lepiej, bo Niemcy zalecaja podawanie duzo wiekszej dawki niz Polacy. Wystarczy podawac Espumisan w dawce takiej jak w ulotce Sab Simplexu[emoji6]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
No mi mowila ze to kropelki dla niemowlakow ale nie lek bo można podawac codziennie. Tak mi to tlumaczyla. Niedlugo u niej będę to zobacze skladMówiłaś o kropelkach ż Niemiec to tak mi się skojarzyło, bo sama używałam ich przy synu. Tylko mój kolkowy. Ja akurat żadnych herbatek nie dawalam. Herbatka chyba zla nie jest.
![]()
![]()
Dokładnie. Ja dawałam Espumisan ale właśnie więcej niż w ulotce. Ale tak nam pediatra kazała dawacDziewczyny pamietajcie, ze Sab Simplex to to samo co Espumisan. Dziala lepiej, bo Niemcy zalecaja podawanie duzo wiekszej dawki niz Polacy. Wystarczy podawac Espumisan w dawce takiej jak w ulotce Sab Simplexu[emoji6]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017