Sikulinda
Fanka BB :)
to już są październikówki ?Dziewczyny z pazdiernika juz liste wyprawkowa tworza a my sie obijamy![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
to już są październikówki ?Dziewczyny z pazdiernika juz liste wyprawkowa tworza a my sie obijamy![]()
Ja mam tak samo-a darlam z nia koty jak bylam nastolatka. Ale taka prawda ze byla zapatrzona w mojego mlodszego brata. A teraz role sa odwrocone. Bo z nim sie non stop kloci.
Lozysko przednie to dlugo trza czekac na ruchy![]()
) kupowalam tez no i kuouje tu tez w debI sa ok gatunkowo nawet
Mam posciel hih I tez pare spioszkow
Lubie tez primark bo kogo stac wszystjo kuoic w mothercare.... wole dolozyc do skarbonki
No z takimi dzieciakami to już fajnieE to ty teraz mozesz wypoczywac
Ziemniaki juz naskrobia itd [emoji13]masz brygade ss a ty mozesz lezec[emoji16]
Ponoć jak facet mówi, że coś zrobi, to zrobi, i nie trzeba mu o tym co pół roku przypominać [emoji14]Naczytalam was, w miarę możliwości
U mnie dziś w domu cud "zapłodnienia". Prosiłam się męża od ślubu (ponad 3,5 roku) o zabudowę wnęki między ściana a szafa. Nie było to możliwe. Dziś mąż wparowal z gotowymi półkami! [emoji23] siedział w garażu i to skręcal. Boze.. Nie mogę nadal uwierzyć że na sb nie będę mieć graciarni w tym miejscu
A Oprocz tego chycilo mi plecy, nawet problem miałam na WC usiąść, a siku goni... Przyjechała do mnie znajoma która jest fizjoteraoeutka ale bez zgody gin masażu nie zrobi, więc jedynie pokleila mnie taśmami i trochę lepiej, choć nie wiem czy to nie to że trochę rozchodzilam te plecy.. Ech... Starość nie radość [emoji23]
Napisane na G3121 w aplikacji Forum BabyBoom
Co do fuzji terapeutów moja siostra jest i jak ostatnio sprzedałem w łazience coś mi chyba przekroczyło w ledzwiach po prawej stronie to też odmówiła nie wolno masowac pleców w tym odcinku gdyż popzez odprężenie może dojść do przedwczesnych skurczyNaczytalam was, w miarę możliwości
U mnie dziś w domu cud "zapłodnienia". Prosiłam się męża od ślubu (ponad 3,5 roku) o zabudowę wnęki między ściana a szafa. Nie było to możliwe. Dziś mąż wparowal z gotowymi półkami! [emoji23] siedział w garażu i to skręcal. Boze.. Nie mogę nadal uwierzyć że na sb nie będę mieć graciarni w tym miejscu
A Oprocz tego chycilo mi plecy, nawet problem miałam na WC usiąść, a siku goni... Przyjechała do mnie znajoma która jest fizjoteraoeutka ale bez zgody gin masażu nie zrobi, więc jedynie pokleila mnie taśmami i trochę lepiej, choć nie wiem czy to nie to że trochę rozchodzilam te plecy.. Ech... Starość nie radość [emoji23]
Napisane na G3121 w aplikacji Forum BabyBoom