• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Moja Tekila po operacji przez 4 dni była nie do życia. Leżała tylko i lekko ogonem merdała jak się do niej podchodziło. A przez pierwsze 2 dni byla tragedia, próbowała rozgryzać rankę po znieczuleniu, trzęsła się i wgl. Ale po paru dniach była znowu sobą :)
No wlasnie on tez probuje rozgryzc... Gdyby nie kolnierz to byloby juz po szwach

0d1ysek276l2bmwb.png

Fajna koszula widzialam taka na necie za 50 zl wiec niedroga. Co do stanikow to tez jestem w fazie szukania... Rozm D [emoji50] mam nadzieje ze większe nie urosną.

0d1ysek276l2bmwb.png
w strefach rozmiarowych C, D itd nie ma problemu ze znalezieniem przyzwoitych staników w przyzwoitej cenie - w wątku zakupowym były chyba nawet jakieś linki :)
ja czekam na swoje zamówienie z melisy... H, J, K... mam nadzieje, że któreś będą pasować ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry