Śliczne zakupyJa po wizycie dziecie ok, wszystko w porzadku. Nogi pieknie rozchylila i nie ma watpliwosci ze rosnie we mnie mala dziewczynkaa skoro mam pewnosc to moge juz szalec
![]()
![]()
No i oczywiście gratuluję dziewczynki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Śliczne zakupyJa po wizycie dziecie ok, wszystko w porzadku. Nogi pieknie rozchylila i nie ma watpliwosci ze rosnie we mnie mala dziewczynkaa skoro mam pewnosc to moge juz szalec
![]()
![]()
Ja niby mam dostac od znajomych no ale znalazlam taki u siebie w okolicy 3w1 adamex pajero za 600zl i zastanawiam sie czy go nie kupic.Kupilam bo mi sie podobal wlasnie kolorystyczniewozek tylko gleboki bo nie lubie spacerowek z zestawow. Fotelik kupie osobno .
![]()
Ja niby mam dostac od znajomych no ale znalazlam taki u siebie w okolicy 3w1 adamex pajero za 600zl i zastanawiam sie czy go nie kupic.
![]()
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja niby mam dostac od znajomych no ale znalazlam taki u siebie w okolicy 3w1 adamex pajero za 600zl i zastanawiam sie czy go nie kupic.
![]()
Chyba sie zdecyduje bo cena naprawde ok.Bardzo fajny ! Mi się ten adamex podoba i dobra cena opinie tez manganem
![]()
I jedno i drugie pełni taką samą funkcję więc myślę że nie ma różnicy [emoji4] ja też patrzyłam na kosze ale że ta się trafiła w super cenie do tego u mnie w mieście to przesadziło to sprawę [emoji4]Juz wozek zakupilas? Bardzo ladny podobaja mi sie takie kolory,a jak okazja to grzech nie brac. To raki 3w1 czy 2w1?
Piekna. Mi tez na poczatek sie marzy taka,ale nie wiem co lepsze taka czy kosz mojzesza. Mam jeszcze kolyske po dzieciakach,jest ona u nas w rodzinie od 40 lat i tata powiedzial ze ja odnowi tylko.
Ja uważam, że witaminy są najlepsze w wersji naturalnej, ale dla mnie owoce i warzywa stanowią podstawę wyżywienia, więc łatwo mi się mówi...Spytaj i daj znac. Bo moj to nawrt o witaminach stwierdzil ze jak chce to moge brac ale najlepiej jak w ciazy nie bierze sie nic. No ale jem malo warzyw itp to troche witamin w kapsulkach na pewno nie zaszkodzi. Do czwartku poczekam z magnezem na wszelki wypadek, chociaz ilu lekarzy tyle opinii..
![]()
Udało mi się za bardzo okazyjną cenę kupić kołyskę [emoji4] siedzę dziś i się na nią patrzę [emoji2]
![]()
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
SuperNie dam rady nadrobić. Wróciliśmy z wypadu w góry, weszliśmy na Klimczok (tzn ja 2/3 przejechałam kolejka) Super było
Nawet było sporo śniegu
Zobacz załącznik 837871
![]()