Hmmm, pasztet z cukini też brzmi bardzo apetyczniemmm uwielbiam cukinie i jem ja pod roznymi postaciamiostatnio robilam pasztet z cukini
![]()
Jak się zacznie sezon na normalne cukinie to muszę spróbować
Nie był za mokry?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hmmm, pasztet z cukini też brzmi bardzo apetyczniemmm uwielbiam cukinie i jem ja pod roznymi postaciamiostatnio robilam pasztet z cukini
![]()
bardzo dobry i mozna jesc na cieplo i zimnyHmmm, pasztet z cukini też brzmi bardzo apetycznie
Jak się zacznie sezon na normalne cukinie to muszę spróbować
Nie był za mokry?
![]()
Narazie wolę nie bo już się nakręciłam na dziewczynkę i boję się nastawić do końca bo ciężko mi będzie jeśli jednak coś wyrośnie [emoji16]Małe jak dostanie taką dawke jaka mi sie marzy to adhd dostanie![]()
To juz moglas sie mniej wiecej zwracac do dziecka![]()
Dużo nas tu czeka na czwartek [emoji16] jest nas tu ponad 5, które w piątek mają wizytę [emoji16]Witam siedzis pomalowalam sobie paznokcie u rak i planuje u sto ciekawe czy mi wyjdzie ;D a to moj dzisiejszy brzuszekZobacz załącznik 838050juz sie nie moge doczekac czwartku jak zobacze malenstwo
![]()
W czwartek tzn [emoji16]Witam siedzis pomalowalam sobie paznokcie u rak i planuje u sto ciekawe czy mi wyjdzie ;D a to moj dzisiejszy brzuszekZobacz załącznik 838050juz sie nie moge doczekac czwartku jak zobacze malenstwo
![]()
Ja planuję uszyć, ale taki cienki, bez ociepliny w środku, tylko minky i bawełnazamawiała któraś rożek lub kocyk minky na allegro?
Zazdroszczę że umiesz szyć... Może kiedyś się nauczę. Maszynę mama ma w domu bo sama z zawodu jest krawcową, ale na chyba nie mam cierpliwości do takich rzeczy... chociaż to też jakaś forma plastyczności a zawsze lubiłam takie rzeczy i często do żłobka robiłam coś dla dzieci
tu np robiłam opaski na dzień zwierzaka![]()
dzieci miały radoche i każdy mógł wybrać kim chce być
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
no widze wlasnie ze sporo . a po wizycie bedzie tlusto he heDużo nas tu czeka na czwartek [emoji16] jest nas tu ponad 5, które w piątek mają wizytę [emoji16]
![]()