Hmmm, pasztet z cukini też brzmi bardzo apetyczniemmm uwielbiam cukinie i jem ja pod roznymi postaciamiostatnio robilam pasztet z cukini
![]()
Jak się zacznie sezon na normalne cukinie to muszę spróbować
Nie był za mokry?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hmmm, pasztet z cukini też brzmi bardzo apetyczniemmm uwielbiam cukinie i jem ja pod roznymi postaciamiostatnio robilam pasztet z cukini
![]()
bardzo dobry i mozna jesc na cieplo i zimnyHmmm, pasztet z cukini też brzmi bardzo apetycznie
Jak się zacznie sezon na normalne cukinie to muszę spróbować
Nie był za mokry?
![]()
Narazie wolę nie bo już się nakręciłam na dziewczynkę i boję się nastawić do końca bo ciężko mi będzie jeśli jednak coś wyrośnie [emoji16]Małe jak dostanie taką dawke jaka mi sie marzy to adhd dostanie![]()
To juz moglas sie mniej wiecej zwracac do dziecka![]()
Dużo nas tu czeka na czwartek [emoji16] jest nas tu ponad 5, które w piątek mają wizytę [emoji16]Witam siedzis pomalowalam sobie paznokcie u rak i planuje u sto ciekawe czy mi wyjdzie ;D a to moj dzisiejszy brzuszekZobacz załącznik 838050juz sie nie moge doczekac czwartku jak zobacze malenstwo
![]()
W czwartek tzn [emoji16]Witam siedzis pomalowalam sobie paznokcie u rak i planuje u sto ciekawe czy mi wyjdzie ;D a to moj dzisiejszy brzuszekZobacz załącznik 838050juz sie nie moge doczekac czwartku jak zobacze malenstwo
![]()
Ja planuję uszyć, ale taki cienki, bez ociepliny w środku, tylko minky i bawełnazamawiała któraś rożek lub kocyk minky na allegro?
Zazdroszczę że umiesz szyć... Może kiedyś się nauczę. Maszynę mama ma w domu bo sama z zawodu jest krawcową, ale na chyba nie mam cierpliwości do takich rzeczy... chociaż to też jakaś forma plastyczności a zawsze lubiłam takie rzeczy i często do żłobka robiłam coś dla dzieci
tu np robiłam opaski na dzień zwierzaka![]()
dzieci miały radoche i każdy mógł wybrać kim chce być
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
no widze wlasnie ze sporo . a po wizycie bedzie tlusto he heDużo nas tu czeka na czwartek [emoji16] jest nas tu ponad 5, które w piątek mają wizytę [emoji16]
![]()