Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Haha będziemy miały przeboje z tymi urwisami my je urodziny 9 miesięcy pod sercem nosimy a później wyjdzie drugi tatuśU mnie właśnie zaczęła się brzuszkowa imprezka [emoji14] jakby czkawkę miał [emoji14] mówię mu ze ma być jutro grzeczny na wizycie na co dostałam kopano tosz czysta krew taty
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Oj to będę miała dwoje dzieci a nie jednoHaha będziemy miały przeboje z tymi urwisami my je urodziny 9 miesięcy pod sercem nosimy a później wyjdzie drugi tatuś![]()
No ja tak mam[emoji6]Oj to będę miała dwoje dzieci a nie jedno
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Tylko gorzej z dokładnością [emoji16]Też się czułaś tak jak ja to opisywałam?
Hahaha, mają na pewno lepszy poślizg niż papier![]()
Niedługo tez poczujesz :*Zazdroszcze tych kopniaczkow ❤❤
Dobrze, że nie jest źle z zatokami, ale bolący brzuszek i kręgosłupZatoki troche pobolewaja, ale nie jest zle. Gorzej, ze brzuszek czesciej pobolewa i kragoslup. Chyba nie moge za duzo chodzic po takim terenie[emoji53]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Rośnie, rośnie, tylko w swoim tempieA na co Ci mój wygląda ?trochę martwię się, że on nie rośnie. Dziś kończę 18 tydzień.
Zobacz załącznik 838123
Na książeczkę pewnie też uszyjęPięknezazdroszczę takiego talentu! Ja mam takie oprawki szyte na ksiazeczki zdrowia dla dzieci
![]()