Nowaja16
Fanka BB :)
Dawaj wszystkoOki jużjeszcze pokazal mój mały bezwstydnik jak to On co wizyte co ma między nogami
też chcesz zobaczyć?
już nie wiem po kim On taki odważny
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dawaj wszystkoOki jużjeszcze pokazal mój mały bezwstydnik jak to On co wizyte co ma między nogami
też chcesz zobaczyć?
![]()
Witajcie[emoji5]
Dzis rano -15 st. i taki widok na szybie
![]()
Sniegu tona[emoji3] Zbieramy sie na narty.
Powodzenia na dzisiejszych wizytach!
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Aga wrzuć przepis [emoji4]Chyba jestem niereformowalna....
Wzięłam się za robienie kotlecików z brokuła... Wszystko fajnie, tylko zapomniałam, że je się piecze z 40 minut... A oczywiście zrobiłam więcej, i jeszcze ze dwie tury zostały.... :|
![]()
Ale pięknie mróz malujeWitajcie[emoji5]
Dzis rano -15 st. i taki widok na szybie
![]()
Sniegu tona[emoji3] Zbieramy sie na narty.
Powodzenia na dzisiejszych wizytach!
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Pewnie, że tak [emoji16] uwielbiam oglądać zdjęcia a od kad jestem w ciąży to najbardziej lubię z usg [emoji16][emoji16][emoji16]Oki jużjeszcze pokazal mój mały bezwstydnik jak to On co wizyte co ma między nogami
też chcesz zobaczyć?
![]()
Ja tak samo uwielbiamPewnie, że tak [emoji16] uwielbiam oglądać zdjęcia a od kad jestem w ciąży to najbardziej lubię z usg [emoji16][emoji16][emoji16]
![]()
Ja ostatnio brałam tabletki prę.na.len.gardło i były ok, moja siostra brała ten syrop kiedyś i był spoko chyba wtedy jakiś lekarz jej polecił. A co do witaminy C to ja biorę jedną tabletkę codziennie tylko najmniejszą dawkę z zalecenia mojej ginekolog oczywiście, a biorę tardyferon więc Wit c poprawia wchłanialnosc żelazaNo to super, jestem spokojna, bo ja wizytę mam dopiero w przyszłym tygodniu więc nie mam jak dopytać się gin, a ten lek poleciła mi kuzynka, która go brała w czasie ciąży![]()
Z przepisem może być trochę ciężko, no robiłam na zasadzie "na winie", tzn co się nawinie... [emoji23]Aga wrzuć przepis [emoji4]
![]()
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Chyba większość ciężarnych tak maPewnie, że tak [emoji16] uwielbiam oglądać zdjęcia a od kad jestem w ciąży to najbardziej lubię z usg [emoji16][emoji16][emoji16]
![]()