Nowaja16
Fanka BB :)
Ja bede miala jakoś w 21 tygodniu i 3 dniu zastanawiam się czy nie za późno ale panie w rejestracji same mi wybrały taka dateA w którym tygodniu robilas usg? Ja sie zapisalam na 20tydzien i mam nadzieje ze nie za wcześnie
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja bede miala jakoś w 21 tygodniu i 3 dniu zastanawiam się czy nie za późno ale panie w rejestracji same mi wybrały taka dateA w którym tygodniu robilas usg? Ja sie zapisalam na 20tydzien i mam nadzieje ze nie za wcześnie
![]()
Aha ja mowilam ze to 20tydz będzie i pani w rejestracji mowila ze dobry tydzien. Zas czytalam ze niektorzy lekarze wola 22 tydzien nie wiem czemu..Ja bede miala jakoś w 21 tygodniu i 3 dniu zastanawiam się czy nie za późno ale panie w rejestracji same mi wybrały taka date
A dlaczego masz w ogóle tak często wizyty jak wszystko jest ok, sama chcesz? Bo ja mam teraz połówkowe 6 marca a później mi mówił że się bedziemy widzieć w 26 tygodniu czyli po 5 tygodniach jakoś@madzia0902 tak widzimy razem się stresowaćale szczerze to co idę na kolejną wizytę to mam mniejszy stres
znów za dwa tyg zobaczę maluszka
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Mam normalnie co 4 tygodnieA dlaczego masz w ogóle tak często wizyty jak wszystko jest ok, sama chcesz? Bo ja mam teraz połówkowe 6 marca a później mi mówił że się bedziemy widzieć w 26 tygodniu czyli po 5 tygodniach jakoś
Właśnie też nie wiem czemu ja bym wolała wcześniej ale nie mam wyboru. U mnie jest między 18 tygodniem a 22 ale właśnie zapisują żeby był jak najpozniejszych tydzieńAha ja mowilam ze to 20tydz będzie i pani w rejestracji mowila ze dobry tydzien. Zas czytalam ze niektorzy lekarze wola 22 tydzien nie wiem czemu..
![]()
bo maleństwo jest większe, w tym czasie szybciej rośnie, więc więcej widaćAha ja mowilam ze to 20tydz będzie i pani w rejestracji mowila ze dobry tydzien. Zas czytalam ze niektorzy lekarze wola 22 tydzien nie wiem czemu..
![]()
Ja tak w kwietniu chce się zabrać, większość sobie zamówię w smyku więc nie muszę biegać po sklepachOj tak dlatego muszę się zebrać jakoś z wyprawka bo wcześniej też położa mnie do szpitala![]()
Takie klucia jakby w szyjce to raczej dzidzia kopie albo uderza w szyjke[emoji5] Bardziej mnie martwia takie pobolewania.Ja tez tak mam ,bardziej klucia i z szyjka jak bylam na wizycie wsio ok
![]()