kinga30
Fanka BB :)
Ja 21Dzwonili do mnie właśnie z rejestracji i jednak prenetalne będę miała 22 lutego czyli to będzie 20 tydzień i 6 dzień troszkę wcześniej niż było mówione ale cieszę się mniej czekaniaktoś ma prenetalne w ten dzień?
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja 21Dzwonili do mnie właśnie z rejestracji i jednak prenetalne będę miała 22 lutego czyli to będzie 20 tydzień i 6 dzień troszkę wcześniej niż było mówione ale cieszę się mniej czekaniaktoś ma prenetalne w ten dzień?
![]()
Ale dzus tak mysle po klotni z mezem ze chyba rzadna z was nie miala usg z wlasnej woli 11 dni po usg[emoji23][emoji23][emoji23]
Bo mialam 26/1)
Chyba warjuje za bardzo co
Super gratuluje córeczki tez liczę ze u mnie jest dziewczynka tak jak było mówione na prenetalnych w 13 tygodniu juz niedługo sie dowiemMelduję się po wizycie, wszystko ok, dzidzia zdrowa. I wiem już, że mam pod sercem dziewczynkę [emoji173] od razu poleciałam na małe zakupyWygląda na to, że będziemy starać się jeszcze o trzeciego malucha... żeby był synek
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
O to będziemy się razem stresowaćJa 21![]()
No wlasnie tez planuje max 10 kg. Na poczatlu ciazy schudlam 5 kg i od tamtej pory waga stoi
![]()
Dzwonili do mnie właśnie z rejestracji i jednak prenetalne będę miała 22 lutego czyli to będzie 20 tydzień i 6 dzień troszkę wcześniej niż było mówione ale cieszę się mniej czekaniaktoś ma prenetalne w ten dzień?
![]()
O takO to będziemy się razem stresować![]()
Co za milosc, kurcze oby on wkoncu sie obudzil I docenil to skoro mu wybaczyla
I nie wracac w przeszlosc...
Super gratuluje córeczki tez liczę ze u mnie jest dziewczynka tak jak było mówione na prenetalnych w 13 tygodniu juz niedługo sie dowiemco tam kupiłaś? :* imię wybrane?
![]()
9kg? Ale pewnie szczuplutka jestes dlatego więcej nabieraszJa mam
+9 kg,19+4 tc)