Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Zadna Cię tu nie kopnie. Ogólnie tez średnie rady możemy dawać bo wszystkie jesteśmy w ciaży i cieżko u Nas z racjonalnym myśleniem![]()
Dzwonili do mnie właśnie z rejestracji i jednak prenetalne będę miała 22 lutego czyli to będzie 20 tydzień i 6 dzień troszkę wcześniej niż było mówione ale cieszę się mniej czekaniaktoś ma prenetalne w ten dzień?
![]()
Ja na 14.20 to będziemy prawie razem wchodzićJa 22/2 na 14:00)
Dziewczyny, czy zauwazylyscie u siebie widoczne zyly na brzuchu ? Ja teraz smarowalam brzuch, zauwazylam, ze troche podrosl. Ale zaniepokoily mnie te zylki. Nie wystaja tylko przebijaja sie przez brzuch. Po calej calej dlugosci. Wstawie zdjecie. Moze bedzie widac. Zobacz załącznik 838188
Ale dzus tak mysle po klotni z mezem ze chyba rzadna z was nie miala usg z wlasnej woli 11 dni po usg[emoji23][emoji23][emoji23]
Bo mialam 26/1)
Chyba warjuje za bardzo co
Dzwonili do mnie właśnie z rejestracji i jednak prenetalne będę miała 22 lutego czyli to będzie 20 tydzień i 6 dzień troszkę wcześniej niż było mówione ale cieszę się mniej czekaniaktoś ma prenetalne w ten dzień?
![]()
Jej piękne <3 i imię śliczne u nas stanęło na Lence jak narazie![]()
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Do restauracji tez by mogli mnie zaprosić na darmowe jedzenieA ja czytam i czytam i zamiast rejestracja to restauracjacofam się w rozwoju czy o co chodzi
![]()
Normalnie siedzi mi usg w lebie I tylko to
Mozliwe ze wina dlateho ze jesdzilam dlugo autem bo od rana piatku o 4:00 jak wtjrchalismy niemcy Uk to tam bylismy na 11:00 Po bylismy z znajomymi , kupilsmy wozek i w sobote o 18 wyjazd z Uk na niemcy i bylismy o 23:30 w de i o 11:00 niedziela wyjazd de wlochy I bylismy o 22:30
Moj m mowi ze skoro nie nam bolow gdzie szukam problemu
Sama juz niewiem