G
gosc12
Gość
Ten spoko. My kupujemy cos w tym stylu :
U mnie w miescie są od 1400 ale jestesmy zdecydowani. Na pewno na bialym stelazu, jesCze tylko nad kolorem pomyslimy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Raczej sporo więcej... Wizyty co 2-3 tygodnie, bo krwawienia, plus cały komplet badań..
![]()
Na szczęście nie, ale boję się polowkowego, bo przy badaniu /usg dowcipnym znowu będzie powtórka z rozrywki... Ale chociaż wiem, że mam nadżerkę, która przy każdym dotyku krwawi...To tym bardziej. A krwawienia masz nadal ?
Ja wcześniejszych wózków nie znam, ale MUTSY miały dwie moje koleżanki i były zadowolone tyle, że one mieszkają w mieście i nie miały możliwości spaceru po lesie czy polnych drogach. Jedynie chodniki lub alejka w parku i na takich terenach sprawdzał się super :-) Więc za dużo nie pomogę jeśli chodzi o inny teren :-) Mój mąż upatrzył sobie wózek Cybexa i nie mogę mu go wybić z głowy.
Na szczęście nie, ale boję się polowkowego, bo przy badaniu /usg dowcipnym znowu będzie powtórka z rozrywki... Ale chociaż wiem, że mam nadżerkę, która przy każdym dotyku krwawi...
![]()
Kurcze, biedna jesteś z tą nadżerką :-(Na szczęście nie, ale boję się polowkowego, bo przy badaniu /usg dowcipnym znowu będzie powtórka z rozrywki... Ale chociaż wiem, że mam nadżerkę, która przy każdym dotyku krwawi...
![]()
Dobrze kochana ze poszlas i ze masz zastrzyki. Ja przeszlam zakrzepice zyl glebokich konczyny dolnej,od pepka cala lewa noga. Nie zycze tego nikomu,bol okropny jakby ktos mięśnie od kosci odrywal noga trzy razy taka,fioletowa. 3 tyg w szpitalu lezalam . bylovryzyko zeskrzep pojdzie do pluc. Uczylam sie chodzic od nowa(mialam ostry przykurz). Po tyg postawili mjie na nogi! Chodzilam za pomoca balonika wpierw 3-4metry bo bol niesamowity. Dlatego ciesze sie ze zareagowalas w pore a leki pomoga.Hej dziewczyny. Jednak dzisiaj byłam u lekarza, bo ta noga mi dokucza. Okazało się że mam zakrzepicę żył. Jeszcze stadium niezbyt zaawansowane. Dostalam zastrzyki na 10 dni potem do kontroli plus tabletki. No i okaże się czy nie skończy się szpitalem. Oby nie.
Natomiast,
Dzidziuś ma 11 cm ale płeć dalej nieznana. :-) ruchliwe że ciężko było zrobić zdjęcie ale jest. Dodam na wątek z USG. :-)
O maaatko jagody.... ostatnio bym ciągle jadla mniamBylyscie w Wetlinie? Chata wędrowca, i naleśnik gigant z jagodami mi się zamarzył.... [emoji15]
Co prawda jagód ostatni słoiczek, i słoiczek a nie świeże, no i mój sporo mniejszy, ale też nie przebiegłam 20km albo nie przejechałam na rowerze 40km po Bieszczadach, żeby pochłonąć tamtejszego
![]()
![]()
Ja tak samo. :-) Jagody albo winogrona. Ostatnio dziewczyny pisały, że winogron nie wolno w ciąży, bo są niebezpieczne w tym okresie i teraz się zastanawiam (wcześniej o tym nie wiedziałam), czy będzie to miało jakieś skutki. Mam nadzieję, że nie... Jadłam ogromne ilości :-/O maaatko jagody.... ostatnio bym ciągle jadla mniam