Wronka199
Fanka BB :)
To smakowicie [emoji1][emoji1]Ja mam już wszystkie produkty i jutro rano zaczynam piec gniazdka wiedeńskieBędę pieczone bo zdrowsze i robię w 2 wersjach. Jedne będą polane lukrem a drugie czekoladą
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To smakowicie [emoji1][emoji1]Ja mam już wszystkie produkty i jutro rano zaczynam piec gniazdka wiedeńskieBędę pieczone bo zdrowsze i robię w 2 wersjach. Jedne będą polane lukrem a drugie czekoladą
![]()
Gdzie takie cuda??Jak to mężu skomentował, wyprawka dla Szarego Kropka, wszystko 56
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jeny jakie piekne <3 az chce sie zamawiacJak to mężu skomentował, wyprawka dla Szarego Kropka, wszystko 56
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ale tanioszkaa... Jutro po usg cos zamowieWronka, proszę slodkisen.com.pl
Moni moglabys mi podeslac link z podusia?gdzies posialamjeny jakie piekne <3 az chce sie zamawiactez chce ;p
Super wieściU mnie dziewczynka to dalej dziewczynka. A szyjka 2,5 cm wiec sie trzyma. Za dwa tygodnie mam przyjść sprawdzić szyjke, a za miesiąc normalna wizyta z pomiarami polowkowymi. A dziewczyny daly rady![]()
Torbę dla siebie do szpitala mam spakowaną od prawie miesiąca... Jak ogarnęłam się i wyprałam po poprzednim pobycie...
Poza tym - jak biorę parasol "bo może będzie padać" to nigdy nie pada, więc wyszłam z założenia, że jak będę miała torbę spakowaną "bo może trafię do szpitala", to tam nie trafię... [emoji15]
![]()
A ja latałam po calym miescie i nie moglam nigdzie dostacCukinia dobra jest
![]()
To najważniejszeogarna dziewczyny temat niemartw się
![]()
Witam w srode [emoji1] od rana ruszyla produkcja pączków[emoji13][emoji13] tyle sztuk wyszlo ze bede musiala rozdawać a jeszcze faworki w planie.
Jutro wizyta chyba oszaleje przez niepewnosc. Wczoraj caly wieczór lezalam plackiem wiec mnie pachwiny mniej bolały ale dziaiaj znowu obudzilam sie z bolem.. Eh oby do jutra.
![]()