Nowaja16
Fanka BB :)
Ja je bioręKupilam wlasnie witaminy. Femibion 2
Bo te moje byly bez dha i wydawaly mi sie takie nijakie. Te sa troche drozsze i po dwie tabletki dziennie sie bierze. Zazywa je ktoras z dziewczyn?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja je bioręKupilam wlasnie witaminy. Femibion 2
Bo te moje byly bez dha i wydawaly mi sie takie nijakie. Te sa troche drozsze i po dwie tabletki dziennie sie bierze. Zazywa je ktoras z dziewczyn?![]()
jak pierwszy raz trafiłam do szpitala, to był sajgon, zwłaszcza że jechałam do szpitala od swojego lekarza, a nie z domu, mieszkam wysoko, bez windy, więc mąż zawiózł mnie do szpitala, tam mnie ułożyli w "jednorazowe", a mąż mnie pakował, zahaczając o sklep, bo np nie miałam kapci....Ja tez musze kupic torbe i rzeczy dla mnie. Bo zdarzy sie, ze bede musiala sie polozyc za miesiac na badania i wszystko na biega szukac.
Jakie śliczne [emoji7]
Moja kolorystyka
Jakby to powiedzieć, mając do pomalowania prawie cały dom, tzn tą część, która będzie "oddawana do użytku" (cześć została zabudowana ścianką, i zostanie do zrobienia za.. jakiś czas....) całość została pomalowana na... szaro... tzn parę odcieni szarości, i łazienka też jest szara, w sypialni są pasy, ale też szare, i kuchnia też będzie szara z elementami drewna [emoji23]
I ubranka dziecięce też mi się podobają szare [emoji23]
No, z kolorowymi elementami
![]()
Ja chciałam kupić łózeczko w maju, ale dziadek buduje wiec juz sie nie zastanawiamMy łóżeczko początkiem czerwca planujemy kupićpo co ma siedzieć
teraz jest wszystko więc to nie problem
To daj znacAha to chyba kupie w kształcie C
![]()
[emoji23][emoji23][emoji23]Uważaj bo jeszcze Ci się dziecko z mieszkaniem zleje i nie bedziesz mogła go znaleźć
Ja chciałam kupić łózeczko w maju, ale dziadek buduje wiec juz sie nie zastanawiam![]()
Dzisiaj masz?To daj znacja przed wizyta juz panikuje i schizuje
![]()
Ilee???? W takim razie zaraz sie biore za robotę i na targ [emoji1][emoji1]
![]()
Ja akurat uwielbiam ale swojskie lepiej smakujeTez bylam w szoku [emoji14] dobrze, ze nie lubie![]()
Klaudia, strasznie szybko łóżeczko chcecie kupić
jak już to 2![]()
jutroDzisiaj masz?
Ja jutro i juz w nocy nie spalam [emoji53]
![]()