oliwiapatrycja
Fanka BB :)
Link do: PÓŁŚPIOCHY bezuciskowe 62, NOWE WZORY, PRODUCENT!Dawaj linka[emoji13][emoji13][emoji13]
![]()
Ten sprzedający ma również body, spodenki, pajacyki itp takie motywy i inne też ;-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Link do: PÓŁŚPIOCHY bezuciskowe 62, NOWE WZORY, PRODUCENT!Dawaj linka[emoji13][emoji13][emoji13]
![]()
Najczęściej właśnie tak mnie rano dopada trochę z tymi dzieciakami zaczym sie ogarnę i później mi sie słabo zrobi. Potem w ciągu dnia już jest okUwazaj na siebie!
Ciekawe jaka jakoscLink do: PÓŁŚPIOCHY bezuciskowe 62, NOWE WZORY, PRODUCENT!
Ten sprzedający ma również body, spodenki, pajacyki itp takie motywy i inne też ;-)
Raka tez juz przechodziłam
WitajJestem nowa moja druga ciaza ktora okropnie znosze teraz rwa kulszowa mnie dopadla do tego hustawka nastrojow jakas masakra
Najczęściej właśnie tak mnie rano dopada trochę z tymi dzieciakami zaczym sie ogarnę i później mi sie słabo zrobi. Potem w ciągu dnia już jest ok
Widzę dużo więcej nas panikuje ja to co tydzień to inna choroba nawet jak w ciąży nie byłam to tez tak sobie wmawialam a to udar a to zawał masakra