kinga30
Fanka BB :)
Gdzieś pisało w internecie ze te nasze majonezy można jeść bez obawBoże dziekuje Kiniuuu dziś chyba zrobię sobie ucztęmusztardę i ketchup też wcinam ale ten majonez jakoś mnie.... bo bakterie jakieś i w głowie blokada
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Gdzieś pisało w internecie ze te nasze majonezy można jeść bez obawBoże dziekuje Kiniuuu dziś chyba zrobię sobie ucztęmusztardę i ketchup też wcinam ale ten majonez jakoś mnie.... bo bakterie jakieś i w głowie blokada
![]()
Nie można jeść domowego, no robi się go z surowego żółtka, ale sklepowy to raczej koło jajek nawet nie stał
Ale jak bardzo się boisz, to mogę polecić przepis na majonez z kalafiora i mleka kokosowego, albo z kaszy jaglanejwczoraj robiłam sos tatarski
![]()
Ja jem kupczy majonez kochana![]()
Gdzieś pisało w internecie ze te nasze majonezy można jeść bez obawnie wyobrażam sobie salatki bez majonezu a juz jej trochę zjadłam przez okres ciazy
zresztą w poprzednich 2 tez
![]()
To ja tez Winiary mamNo właśnie ja mam Polski Winiary kupiłam w polskim sklepie kiedyś ale niemialam odwagi go otworzyć i tak biedny stoi i czeka![]()
Zjedz. Nic się nie stanie.Dziewczyny powiedzcie mi może to głupie pytanie ale mam taką ochotę na frytki z majonezem nie wiem już od jakiego czasu ale co czytam to oczywiście tego nie jeść tego nie jeść no i majonez też oczywiście jest na NIEi tak walczę że sobą i tymtymi frytkami . Czy jecie normalnie majonez?
![]()
Mnie też ostatnio głowa zaczęła boleć i tak w sumie boli codziennie ale znośnie jeszcze. Ciśnienie zazwyczaj 120/80 więc książkowe [emoji4] to muszą być hormony [emoji4]Myślę żeby to było zatrucie to musiałabys ze 150/160 mieć a wtedy byś czuła się mega źle I na pewno byś odrazu poczułapewnie to burza hormonów , mnie też bardzo często głowa boli
To ja tez Winiary mam![]()