Agatka29
Fanka BB :)
Czyli dobryJa też na posiew dostałam zwykły tylko z czerwoną zakrętką i dodatkowo w folii. Z tego co kojarzę to na posiew musi być po prostu sterylny.
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Czyli dobryJa też na posiew dostałam zwykły tylko z czerwoną zakrętką i dodatkowo w folii. Z tego co kojarzę to na posiew musi być po prostu sterylny.
![]()
Ja też na posiew dostałam zwykły tylko z czerwoną zakrętką i dodatkowo w folii. Z tego co kojarzę to na posiew musi być po prostu sterylny.
![]()
A ja to zwykłych dostaje z żółtą zakrętką bez folii.Ja do zwykłych badań dostaje z pomaranczowa nakrętka i też w foli,
W szpitalu dawali nam na posiew taki zwykły, tylko sterlny. Ten jest bardziej wypasiony. Ważny jest sposób pobrania moczu na posiew. Podmywasz się, do pochwy wkładasz tampon albo gazik. Sikasz trochę i dopiero v środkowy strumień moczu do pojemnika. Gotowe. W innym wypadku mogą się dostać bakterie z pochwy i okolic i wynik niemiarodajny.Hmm to dziwne... ile za niego zapłaciłaś? Bo ten na posiew kosztuje coś koło 6-8zł
![]()
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Super, ze wszystko dobrze! Oby tak dalejU mnie dziewczynka to dalej dziewczynka. A szyjka 2,5 cm wiec sie trzyma. Za dwa tygodnie mam przyjść sprawdzić szyjke, a za miesiąc normalna wizyta z pomiarami polowkowymi. A dziewczyny daly rady![]()