Margana
Fanka BB :)
Jejku przykro mi[emoji20] Kaszel mokry czy suchy? Katar przy tym?Wylaczylam budzik, bo slysze z drugiego pokoju kaszle... tak więc oboje chorzy :/ juz nie wiem co ja mam dawac tym dzieciom![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jejku przykro mi[emoji20] Kaszel mokry czy suchy? Katar przy tym?Wylaczylam budzik, bo slysze z drugiego pokoju kaszle... tak więc oboje chorzy :/ juz nie wiem co ja mam dawac tym dzieciom![]()
A mozesz od kiedy tylko poprostu pobyc z corka w domu? Czy to nierealne majac swoj sklep..... cos za cos co zawsze ....
Nie okrzyccie mnie
Tez mam wizyte na 17;40
Nie wytrzymalqm i ide
Ja też jeszcze nie, jestem od niedawna przywitalam się i czasami sobie czytam posty. Udzielam się tez tutaj[emoji5] jak za duzo to nie moge ogarnąć [emoji5]
Bottega Del GustoWidzę że temat majonezu oraz zupek chińskich został dzisiaj wyczerpanyJa zjadłam 2 chińskie na samym początku ciąży i jedną mam na czarną godzinę
Piccola Italia?
Eeeeeejjjjj... wydaje mi się że dzieci tak jak dzisiaj, były dzieci mniej i bardziej odpowiedzialne.. Inne, na pewno, ale czy rodzice byli tacy odpowiedzialni zostawiając mega maluchy tak naprawdę pod opieką starszych- ale wciąż dzieci?? Po prostu nie było wyjścia i tyle.
Ja też raczej z kosmetykami poczekam na koniec
Gratulacje..! I tego że pokaźny siusiak- też
Młody używa mokrego papieru toaletowego, bezpieczny dla kibelka
W końcu na czym innym jak jajka się znają lepiej..?
Mmmmmmm wyglądają super!
No jak mi powiedzieli termin do kardiloga za 2 lata kiedy jestem po stanie pozawałowym i zapaleniu mięśnia sercowego i z za dużym sercem to się zaśmiałam i powiedziałam, że dziekuję ale nie dożyję i wyszłamWitajcie dziewczynytrzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :* ja jeszcze w łóżku ale już zajadam się paczkiem mąż z rana o to zadbał zaraz pewnie maleństwo obudze tymi slodkosciami
masakra jest z tą sluzba zdrowia ja rok czekam na wizytę u kardiologia..
Tak! Mi magnez pomógł nie tylko na bóle głowy ale własnie nie czuję się też tak non stop zmęczona i mam więcej energiiJa też czasem miewam bóle głowy, ale gorsze jest wieczne zmęczenie. Nie mam wcale energii. Może i na to by pomógł mi magnez? Tym bardziej, że piję kawę a ona magnez wypłukuje.
![]()
Zjadłam paczka poszłam się zważyć jeszcze raz i było pół kg mniej [emoji16] wniosek? Jeden paczek spala pół ki tłuszczu w pięć minut [emoji16][emoji16][emoji16]
[/QUOTE![]()
Ooooo dzięki za info! Zjem dziś sporo w tkaim razie bo chcę schudnąć![]()
MokryJejku przykro mi[emoji20] Kaszel mokry czy suchy? Katar przy tym?
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Dasz radęWitam w tlusty czwartek!! Niedawno otworzylam oczy.. Przez dzisiejsza wizyte cala noc nie spalam i znowu snily mi sie pierdoly... Tym razem hardcore- bylam wampirzyca w ciazy... Dacie wiare??
Jeszcze poltora h do wizyty... Zniose jajko chyba...
A jak u was? Ile juz paczkow zjadlyscie??
![]()