Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja mam to samo czasami chce wcisnąć " lubię to" a wciska się " nie lubię tego" jak widzę to od razu cofam
U mnie się nie płaci. Możesz powiedzieć, że chcesz kupić stanik, a jak ci dobierze właściwy rozmiar to jednak nic nie wybrać, nikt cię do kupna nie zmusi. A zasada jest taka, że jak zmniejsza się obwód pod biustem to rośnie literka w miseczce więc musialabys spróbować 75c. Ale przejdź się do bra fitterki i będziesz zaskoczona.Ale mam w miescie taki sklep gdzie dobieraja rozmiar. Moze sie przejdeplaci sie za taka usluge ? Musze kupic przy tym jakis stanik ?
GratulacjeCześć mamusieMy już po połówkowych. Wygląda na to, że rosną nam dwie piękne dziewczyny
![]()
U mnie się nie płaci. Możesz powiedzieć, że chcesz kupić stanik, a jak ci dobierze właściwy rozmiar to jednak nic nie wybrać, nikt cię do kupna nie zmusi. A zasada jest taka, że jak zmniejsza się obwód pod biustem to rośnie literka w miseczce więc musialabys spróbować 75c. Ale przejdź się do bra fitterki i będziesz zaskoczona.
![]()
Cześć mamusieMy już po połówkowych. Wygląda na to, że rosną nam dwie piękne dziewczyny
![]()
U mnie się nie płaci. Możesz powiedzieć, że chcesz kupić stanik, a jak ci dobierze właściwy rozmiar to jednak nic nie wybrać, nikt cię do kupna nie zmusi. A zasada jest taka, że jak zmniejsza się obwód pod biustem to rośnie literka w miseczce więc musialabys spróbować 75c. Ale przejdź się do bra fitterki i będziesz zaskoczona.
![]()
Super gratulacje zawsze chciałam miec bliźniaczkeCześć mamusieMy już po połówkowych. Wygląda na to, że rosną nam dwie piękne dziewczyny
![]()
Oj bo za blisko siebie są te oceny a kciuk wiadomo jest większy![]()