W sieciówkach obwody nie trzymają, stąd mniejsza miska często "pasuje"Może po prostu w sieciowkach są inne rozmiarowkia probowalas 75C? Bo ja kiedyś slyszalam, że ja to mam piersi w rozmiarze F... A nosze C na D
w salonach inaczej dobiora
![]()
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
W sieciówkach obwody nie trzymają, stąd mniejsza miska często "pasuje"Może po prostu w sieciowkach są inne rozmiarowkia probowalas 75C? Bo ja kiedyś slyszalam, że ja to mam piersi w rozmiarze F... A nosze C na D
w salonach inaczej dobiora
![]()
![]()
Bo nie zakłada się normalnie stanika dobierającza mała miska daje wrażenie za ciasnego obwodu...
Najpierw zakładasz sam obwód, miskami do tyłu. Ciśnie - bierzesz większy, jest luźny - bierzesz mniejszy. Jak już masz idealny obwód (normalnie zapinasz na najluźniejszą haftkę, w ciąży na najciasniejszą, ma się dać odciągnąć na 3-5cm, nie 15)
To wtedy dopiero przechodzisz do miski - zakładasz normalnie - ciśnie obwód - bierzesz większą miskę (tak, miskę, nie obwód!)
I tak aż jest idealnie [emoji106]
Dobralam w życiu kilka tysięcy staników, i były takie co przychodziły w 80B a wychodziły w 65E
(jest coś takiego jak lobby biuściastych i lobby małobiuściastych, wiele lat temu byłam jedną z prekursorek, uswiadamialysmy kobiety, prowadziły akcje brafittingowe, szkoliły pracownice sklepów, rozmawiałyśmy z firmami itd)
![]()
A u nas walentynki to taki wypad do kina i taki dzień, że ma być romantycznie [emoji16][emoji16] taka wprowadziłam regułę [emoji16] a poza tym mój nie jest zwolennikiem romansidel, ale czasem są fragmenty, które go bawią [emoji4]Ledwo zaczytalam czytac recenzje i dostalam smsa od K. : tylko kochanie moze nie jakies takie bardzo milosne.
Hahato juz
![]()
A moim zdaniem powinnaś zmierzyć 70 (przy 73cm będzie ok), ale najpierw z miską z tyłu, a potem powiedzmy zaczęła bym od 70DMozliwe ale 75 mnie uciska, jak zapne to ledwo oddycham. A 80/85 jest okej. Teraz jak piersi podrosly to w sam raz.
Ja np. Nie lubię gdy mi się stanik w obwodzie wpija w ciało [emoji39] nie mam go na plecach za wiele, ale jednak nawet jak troszkę to mnie denerwuje jak przez bluzkę widać [emoji39]W sieciówkach obwody nie trzymają, stąd mniejsza miska często "pasuje"
![]()
Dokładnie tak, ale za mała miska daje wrażenie za małego obwodu, 75 na pewno nie będzie pasować, bo miska za małaTo jest tylko takie wrazenie na poczatku. Trzeba sie przyzwyczaic do nowego rozmiaru, ale potem na prawde nie czuc, ze ma sie stanik na sobie. To obwod musi utrzymywac biust, a nie ramiaczka. Biustonosz powinien sie trzymac bez problemu bez ramiaczek.
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
To zostan przy tych co Ci wygodniemi kiedys tez pani profesjonalnie dobrala i mnie tak cisnął, ze nie mogłam wytrzymać az mi sie czerwone porobiło pani twierdziła, ze sie przyzwyczaję do nowego rozmiaru wróciłam do tego co mi wygodnie
![]()
Wlasnie ja tez nie lubie tych waleczkow na plecach.Ja np. Nie lubię gdy mi się stanik w obwodzie wpija w ciało [emoji39] nie mam go na plecach za wiele, ale jednak nawet jak troszkę to mnie denerwuje jak przez bluzkę widać [emoji39]
![]()
Zapnij z miskami z tyłu i napisz, czy ok (jak na mnie będzie luzZaraz zobacze czy sie zapne w 75. Ale ciezko z tego co pamietam
Bo miska jest za małaPrzejzalam teraz swoje staniki . na wszystkich pisze 38/80B . 38/85B
A na stanikach mojej mamy 36/80B 36/75B
I wlasnie te 36/75B sa na mnie za male.
A teraz mam na sobie 38/80B i jest tak idealny jak zaden inny.