SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
Teraz jest modna "przerwa" między nogami no to ma hahaha dopóki tłuszczyk nie dojdzie bo wtedy będą niemowlece serdelki [emoji16]Hahaha dobra jest prawie szpagat, mała akrobatka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Teraz jest modna "przerwa" między nogami no to ma hahaha dopóki tłuszczyk nie dojdzie bo wtedy będą niemowlece serdelki [emoji16]Hahaha dobra jest prawie szpagat, mała akrobatka
Haha czasami jeszcze mi się zdarza "zatrybic "![]()
jak było na wizycie martwilysmy się
Ja już po wizycie [emoji2] na 100% dziewczynka [emoji16] 210gram [emoji16] zdjęcia nie mamnagrałam film , ale tu nie da się wrzucić
szyjka ponad 5cm, zamknieta
łożysko nisko dość, ale lekarz mówi, że się podniesie
![]()

Jakbym miala wszy opowiedxiec co sie wydazylo to pomyslicie ze wlosi sa stuknieci ! Sama jezcze przezywam wizyte [emoji23][emoji23]
Opowiem zanim usne
Wizyta na 17:40 ,18:15 dalej czekamy ,maz wstal I mowi w rejestrscji ze jak mozna tyle czekac I placic za wizyte na to pani mowi ze dr wrocil wlasnie z istrego dyzuru na to maz czemu pani choc nie infirmuje pacjentow w poczekalni... maz dojsc donioslym glosem, na to wyszedl z jrdnych drzwi dr zaczal krzycxec na meza jak smie napadac na jego pracownice na to maz bo nie wykonuje swej pracy dobrze
.....
Ogilnie klotnia 20 min chyba nawet 30 z wyzwiskami lekarza na meza “ chodz na dol to ci pokaze “[emoji15][emoji15][emoji15]
Masakra co sie dzieje we wloszech....
Ludzie nerwowi , maz reakcja spoznienia no w zasadzie spieszylosmy sie bo meza brat mial przejechac o 18:30 a my stamtad wyszlismy o 19:10 mahac wizyte na 17:40 [emoji23]
Ahhhhh
Franus ok lozysko ok szyjka ok
Ja nosze 65F z push upem[emoji3]Dla mnie bylo najwazniejsze zeby robil dekolt jaki kolwiek i byl wygodny. A miseczki C tez sa z push upem ? Nigdy nawet nie patrzylam na c stad moje pytanie![]()
Nie o to mi chodzilo. Wiedzialam, ze nie ma czegos takiego jak rozmiar B czy C. Rozmiar jest calosciowy. I np. 65F ma taka sama miske jak 70E. Nie wiedzialam, ze jesli wlasciwy obwod cisnie to oznacza, ze miska za mala. Ta wiedza mi wiele ulatwi[emoji5]Ja tez. Myslalam ze miska ma najwiecej do powiedzenia. A 80 czy 75 to jakos nie mialo dla mnie znaczenia. Byle by miska nie zgadzala
Nie sadze[emoji6] Na pewno jestes szczuplejsza ode mnie, wiec obwod juz sie nie zgadza [emoji5]O matko widzę temat stanika... Ja też standard zawsze noszę tradycyjne 70/75 B ale nigdy nie miałam dobranego przez brafiterke.. I zaczynam się zastanawiać czy mam dobry
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Wiesz, juz tak dobrze nie pamietam[emoji6] No i ja z tych malobiusciastych[emoji5]Na lobby miałam nicka charm i prowadziłam akcję z mahedą - może kojarzysz, choć ja głównie LB a nie LMB, mniejsze biusty to głównie na akcjach - na żywo![]()
![]()
Aga a czemu obwod 70 przy 74cm? Nie jest tak, ze zaokragla sie w dol i odejmuje 5?Tak na pierwszy rzut oka - 70DD/70E![]()
![]()