gfusiarz
Fanka BB :)
Ja mam dziś imprezę wiec właśnie jem śniadanie i jadę do fryzjera o 7:00 rano zamiast się wyspać za cały tydzień my kobietyjestesmy jednak miszcze [emoji23]
Udanej zabawy zycze!!
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja mam dziś imprezę wiec właśnie jem śniadanie i jadę do fryzjera o 7:00 rano zamiast się wyspać za cały tydzień my kobietyjestesmy jednak miszcze [emoji23]
Udanej zabawy zycze!!
Jejku już od rana mysle o tej kiełbasie z grilla ,a tu taka głodna leże a nie chce mi się wstać bo mały jeszcze śpi
Zrób się kochana na bóstwo w końcu twój dzień i udanej imprezkiJa mam dziś imprezę wiec właśnie jem śniadanie i jadę do fryzjera o 7:00 rano zamiast się wyspać za cały tydzień my kobietyjestesmy jednak miszcze [emoji23]
Zrób się kochana na bóstwo w końcu twój dzień i udanej imprezkiproszę za dużo picolo nie pij
i wszystkiego naj naj lepszego zdrówka dla ciebie i dzidziusia
![]()
Ja tak mam zazwyczaj jak jakie wesele albo impreza to przed samym wyjściem bym się drzemnelaDziekuje mam nadzieje ze wytrwam do 17:00 i w ciągu dnia nie zasnę [emoji23]
Ale kiełbasę z grila tez bym zjadła [emoji23]
![]()
w końcu nie położyłam się jużOMG co Wy tu o 4 rano robicieja sobie jeszcze leze za wcześnie sie cos obudzilam. I powolutku do pracy bede sie zbierac oby zlecialo
Milego dnia zycze:*
superDzień dobryweekendowo
Jak ja lubię soboty mąż wcześniej w domu i cała cała niedziela w domkubede miala pomoc
![]()
zestawiać razem nie chcę, wtedy pewnie pomyślałabym o łóżku dostawnym, aż tak ciasno nie mamMoja koleżanka wepchnęła łóżeczko między ścianę a sypialnie na styk normalnie palec by nie wszedł,mówiła że ciężko małego do karmienia czy do przebrania się wyjmuje bo musi na kolanach, ( robi to z łóżka) no i podpalała ode mnie że zdjęła jeden bok łóżeczka i wypełniła szczelinę między sypialnia a łóżeczka kołdra trzeba dóbrze zabezpieczyć( u niej tylko w nocy śpi w łóżeczku bo sypialnie mają u gory, a w dzień na dole ma drugie łóżeczko które stoi wolno)
U nas to się sprawdza mały kiedy chce przychodzi do nas ale woli u siebie aaaa i zabezpieczyliśmy żeby sie nie odsuwalo bo kiedyś by wpadł w ta szczelinę bo łóżeczko odjechało ,;/ ( mam jeszcze odstep od łóżeczka do ściany )ale mój synek ma już 3 latka i musze go powoli przyzwyczajc spac na swoim ;/
jeśli chodzi o programy - na telefonie/tablecie ten ikeowy (ikea baby&kids) działa fajnie, ale darowa wersja ma sporo ograniczeń (np ustawianie długości ścian co 0,5m...)Ma piękny pokój ,brakuje jeszcze mebli i właśnie chyba się skusze na ten program co ty robisz wizualizacje ale ja to cienka i nie wiem czy pojmę czy się bardziej zdenerwuje : D chyba że jednak powołam się na zaufanego Pana duzo rzeczy nam w domku on robił, facet złota rączka robi cudaale chcialabym jeszcze przed nim jakiś fajnie pomyśleć gdzie co rozłożyć ,a i muszę jeszcze zamówić do pokoju jakieś fajne napisy na ścianę
![]()
Organizm nie lubi gwałtownych zmian - a maleństwo daje Ci znać, że masz nie szaleć i dużo odpoczywać
![]()
no tak, zdecydowanieJa tak mam zazwyczaj jak jakie wesele albo impreza to przed samym wyjściem bym się drzemnela. Po całym dniu człowiek zmęczony ,fryzjer kosmetyczka od samego rana człowiek na wysokich obrotach hehe
Tylko nie jedz tej kiełbasy przed sama imprezka bo życzenia a jednak kiełbasa lubi żeby ją czuć ; D
Faceci w ciąży też tak mają
Mój na razie w ogóle nie ogarnia, co będzie potrzebne dla maleństwa... Nie ma żadnego doświadczenia z małymi dziećmi, jak się zajmowałam trochę synem kuzyna, to jeszcze się nie znaliśmy, z dzieciakami przyjaciółki też kontaktu nie miał za bardzo, bo wcześniej jak do niej jeździłam, to po iluś godzinach po mnie przyjeżdżał, jak już dziękuję dzieciaki spały, itd
Na razie w ramach przygotowań skupia się na przygotowaniach domu do zamieszkania - obecnie instalacja c.o., trochę elektryka itd.
A z elektryką też jest zabawnie, bo teoretycznie ja miałam to robić, no ale że nie mogę...
Ale jutro, w sensie dzisiaj w ciągu dnia muszę w końcu kaloryferów poszukać... Model itd już mam, tylko muszę znaleźć, gdzie można je kupić taniej.....
![]()