Agatka29
Fanka BB :)
Ja też szary pokoik i ciemno szara tapeta w gwiazdki mam też już lozko pikowane dla małegoJa teższarości zwłaszcza, z delikatnymi akcentami w innym kolorze, ewentualnie jakieś kolorowe poduszki, itd [emoji6]
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja też szary pokoik i ciemno szara tapeta w gwiazdki mam też już lozko pikowane dla małegoJa teższarości zwłaszcza, z delikatnymi akcentami w innym kolorze, ewentualnie jakieś kolorowe poduszki, itd [emoji6]
![]()
Bardzo lubię pinteresta, i mam sporo zdjęć zapisanych z kolorystyką itdTeż myślę ewentualnie o kolorowych dodatkachlubię z szarością np żółty akcent
zobaczymy jak to wyjdzie
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Jaka ładnaChwale się torebka:![]()
Resztę ogarnę później bo pakujemy się i wracamy do wawy. Miłej soboty!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
NieZacznie ci sie gotowanie mieska jak maluch zacznie jesc posiłki[emoji39]
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Mój stylBardzo lubię pinteresta, i mam sporo zdjęć zapisanych z kolorystyką itd
Np tego typu kolorystyka mi się podoba:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja bym nie ryzykowała. Można dostać półpaśca więc lepiej dmuchać na zimne.Yyy piszecie o ospie... I mam pytanie [emoji780] ja przechodziłam ospe już ale mój chrześniak ma a mam jechać do siebie do domu gdzie on jutro będzie.... I teraz pytanie [emoji780] czy coś mi grozi???? W sensie mimo że już na nią chorowałam mogę coś załapać??? Albo dzidziuś nie daj Boże
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Możesz się zarazić półpaścem (drugi rzut ospy) ale czy jest to niebezpieczne dla maleństwa to nie wiem.Yyy piszecie o ospie... I mam pytanie [emoji780] ja przechodziłam ospe już ale mój chrześniak ma a mam jechać do siebie do domu gdzie on jutro będzie.... I teraz pytanie [emoji780] czy coś mi grozi???? W sensie mimo że już na nią chorowałam mogę coś załapać??? Albo dzidziuś nie daj Boże
![]()
27.06.17 Anastazja [*]