reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja też ;) szarości zwłaszcza, z delikatnymi akcentami w innym kolorze, ewentualnie jakieś kolorowe poduszki, itd [emoji6]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Ja też szary pokoik i ciemno szara tapeta w gwiazdki mam też już lozko pikowane dla małego ;)

reklama
Nadrobilam ,kaciki dla dzieciakow przepiekne. Ja dopiero na jesieni bede planowac i szalec bo tesciowa powiedziala ze bedziemy mogli zajac jeszcze jeden pokoj. Wiec jestem cala happy. Z tym ze duzo pracy w nim bedzie. A D w okresie letnim ma najwiecej prawy wiec dupa z urlopu. Nawet nie wiem jak bedzie z urlopem jak urodze...mam nadzieje ze chociaz tydzien uda mu sie zalatwic.

Co do ospy to moje juz mialy. Po tyg od wysypaniu syna sasiadki zaczelo sie u nas. Przeszli gladko poza Bartkiem. Mial krostki wszedzie do tego goraczka omamy i wysiekowe zapalenie ucha ale ladnie mu sie goilo po antybiotyku. Moim zdaniem nalezy unikac kontaktu jezeli jest mozliwosc stykniecia sie z choroba zakazna.

A ja dzis robie sobie pizze bezmiesna i bezmaczna. Blat bedzie z cukini na to warzywka i mozzarela.
A rescie robie zapiekanke ziemniaczana z mieskiem kielonym marchewka i groszkiem

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Zacznie ci sie gotowanie mieska jak maluch zacznie jesc posiłki[emoji39]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie ;)
Też będzie wege ;)
(nawet skonsultowałam z dietetykiem - nie ma żadnych konkretnych wskazań, żeby dziecko jadło mięso, przy dobrze zbilansowanej diecie wege)
Poza tym jestem wege z powodów zdrowotnych - wege jest dużo zdrowsze

0d1yrjjgtd95fou3.png

Mojego chrześniaka nie ma dziś i jutro o moich rodziców więc mogę śmiało jechać :) brat z bratową chcieli się "pozbyć" synka bo mają niemowlaka w domu.. Chcieli na parę dni zostawić go u moich rodziców No niestety muszą sobie poradzić, mama powiedziała że ja przyjeżdżam i mają go absolutnie nie przywozic... A brat zły... No żal serio...

p19u3e3kqu9q7cxt.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Yyy piszecie o ospie... I mam pytanie [emoji780] ja przechodziłam ospe już ale mój chrześniak ma a mam jechać do siebie do domu gdzie on jutro będzie.... I teraz pytanie [emoji780] czy coś mi grozi???? W sensie mimo że już na nią chorowałam mogę coś załapać??? Albo dzidziuś nie daj Boże

p19u3e3kqu9q7cxt.png

27.06.17 Anastazja [*]
Ja bym nie ryzykowała. Można dostać półpaśca więc lepiej dmuchać na zimne.

p19uqqmzxqi22hcj.png

reklama
Yyy piszecie o ospie... I mam pytanie [emoji780] ja przechodziłam ospe już ale mój chrześniak ma a mam jechać do siebie do domu gdzie on jutro będzie.... I teraz pytanie [emoji780] czy coś mi grozi???? W sensie mimo że już na nią chorowałam mogę coś załapać??? Albo dzidziuś nie daj Boże

p19u3e3kqu9q7cxt.png

27.06.17 Anastazja [*]
Możesz się zarazić półpaścem (drugi rzut ospy) ale czy jest to niebezpieczne dla maleństwa to nie wiem.

Do góry