martaaa515
Fanka BB :)
Hahahaha [emoji2][emoji2][emoji2] ja sobie wolę tego nie wyobrażać [emoji2]wiem, że to głupio zabrzmi, ale dobrze, że nie ma jeszcze po 20mg, wyobraziłam to sobie... sory...![]()
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hahahaha [emoji2][emoji2][emoji2] ja sobie wolę tego nie wyobrażać [emoji2]wiem, że to głupio zabrzmi, ale dobrze, że nie ma jeszcze po 20mg, wyobraziłam to sobie... sory...![]()
Bo to wtedy powinni zlecić przeciwciała i by wiedzieli czy to ospa czy nie. Bo tak to lekarz mówi pani to nie ospa bo tylko 5 krostek matka posyła dziecko do przedszkola bo skoro nie ospa to można i efekt potem taki że poł przedszkola chorujeZ tą ospą to coś jak u mnie tylko ja mialam 4 krosty wygladaly na ospe ale pani doktor mi nie wpisala, bo stwierdziła, że mam za mało krost, za lekko przechodzę i ona nie wie czy to to
No dokładnie. Ja akurat byłam w domu wtedy ale przez to do dzisiaj nie jestem 100 procent pewna czy tą ospę miałam. I potem moja siostrzenica przeszla tak samo ale była już inna lekarka i ona ma wpisaną ospęBo to wtedy powinni zlecić przeciwciała i by wiedzieli czy to ospa czy nie. Bo tak to lekarz mówi pani to nie ospa bo tylko 5 krostek matka posyła dziecko do przedszkola bo skoro nie ospa to można i efekt potem taki że poł przedszkola choruje
Mam prośbę dziewczyny....
jak myślicie, jakie ustawienie jest najlepsze...?
1. za jedną komodą jest kaloryfer, z przodu zasłonięty, od góry dostęp
Zobacz załącznik 838722 Zobacz załącznik 838723
2. wersja 2 - układ analogiczny, ale przed kaloryferem zamiast jednej komody ażurowa półka
Zobacz załącznik 838724
3. wersja 3. - jak dla mnie chyba najlepsza.....
(najdokładniejsza, bo w między czasie uczyłam się obsługi programu)
Zobacz załącznik 838725 Zobacz załącznik 838726 Zobacz załącznik 838727 Zobacz załącznik 838728
I jak, która wersja? ja się na razie skłaniam ku 3...
brakuje jeszcze jednego okna, tzn dachowego, na tyle programu nie opanowałam... I jeszcze zdjęcia, jak to w rzeczywistości wygląda...
(kawałki okna dachowego widać, ale zdjęcia całej ściany kolankowej akurat nie mam...)![]()
![]()
Ściana kolankowa ma 1,45m. Mały słupek przy niej 22 głębokości i prawie 90 szerokości
Ale w 3 łóżeczko jest jeszcze bliżej, bo bezpośrednio opiera się o łóżko (łóżeczko będzie miało boki szczebelkowe a nie pełne, ale w programie innego nie znalazłam...)Mi się podoba opcja nr 3 ale wybrała bym 2 bo ja lubię miec dziecko na oku. I do karmienia wyjdziesz jedną noga z łóżka i juz je wyciągasz [emoji5]
A czyli boki też że szczebelek. To moment muszę zerknąć jeszcze razAle w 3 łóżeczko jest jeszcze bliżej, bo bezpośrednio opiera się o łóżko (łóżeczko będzie miało boki szczebelkowe a nie pełne, ale w programie innego nie znalazłam...)
Więc żeby zobaczyć, poprawić coś, itd, to w ogóle nie trzeba by wstawać...
Ale i tak się zastanawiam, jak taki układ się sprawdzi bo jednak dojście do łóżeczka będzie ograniczone - ok 80cm
![]()
Chyba jednak mi się wydaje ta 2 opcja nadal wygodniejsza. A jak do wstawania jak postawisz łóżeczko jak w opcji 3 nie bedzie trochę przeszkadzać?Ale w 3 łóżeczko jest jeszcze bliżej, bo bezpośrednio opiera się o łóżko (łóżeczko będzie miało boki szczebelkowe a nie pełne, ale w programie innego nie znalazłam...)
Więc żeby zobaczyć, poprawić coś, itd, to w ogóle nie trzeba by wstawać...
Ale i tak się zastanawiam, jak taki układ się sprawdzi bo jednak dojście do łóżeczka będzie ograniczone - ok 80cm
![]()