Margana
Fanka BB :)
Chyba sie nie znala. Sxyjke sie ocenia od ok. 16tc.Wiec nie wiem dlaczego tak wg powiedziala. Tylko stresu sie najadlam. Eh.
Aniołek[*]8.08.2017
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Chyba sie nie znala. Sxyjke sie ocenia od ok. 16tc.Wiec nie wiem dlaczego tak wg powiedziala. Tylko stresu sie najadlam. Eh.
Gratuluje zakupu autka! I zazdroszcze[emoji6]Hej dziewczynydwa dni mnie nie było i nawet nie próbuje nadrobić bo się nie da [emoji14] wczoraj miałam zwariowany dzień, cały w trasie. Byliśmy koło Ostrowca Świętokrzyskiego i kupiliśmy nasz pierwszy wspólny 7 osobowy wehikuł
Jutro o 12:20 prenatalne, proszę trzymajcie kciuki
Jutro też kończyny 19 tydzień [emoji7]
Kochana a ty jaki tryb życia masz teraz zalecony ? Normalnie czy odpoczywać ? We wtorek masz wizytę koniecznie napisz co Ci powiedzaA mi krazka zalozyc nie chcac, bo podobno duzo infekcji sie lapie i sprawia dyskomfort.
Sprawdze ten temat jeszcze raz prywatnie we wtorek.
Ja nie gotuje w weekendy. Maz ma pole do popisu.
Milego dnia

Ja tez ostatnio mam taki wewnętrzny niepokój. I tak sie nakrecamCześć dziewczyny.. nie bylo mnie od poniedziałku, a od piątku was nadrabiałam.
Weszliśmy w 19 tc.. z mega stresem. Wczoraj dowiedziałam się ze moja dobra koleżanka straciła dziecko w 12 tc. i naszły mnie różne złe myśli.. i nagle nie czuje tych mocniejszych kopniaczków.. czuje że sobie nakręcam ale nie mogę tego powstrzymać. Na dodatek wieczorami twardnieje mi brzuch.. na szczęście wizyta w środę.. Może nie zwariuje do tego czasu...![]()
Hahaha już się spakowałam [emoji2] czuję się ok, czasem pachwiny dalej ciągną i kłuje z lewej strony w miejscu gdzie kiedyś był jajnik [emoji4] a że teraz jajniki są na wysokości pępka to nie wiem co to kłuje ale właśnie zawsze lewa strona. Pewnie trzeba to przeżyć. Widzę że teraz dużo z nas ma znowu te same dolegliwości. Rośniemy dziewczyny [emoji2]
![]()
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Cześć dziewczyny.. nie bylo mnie od poniedziałku, a od piątku was nadrabiałam.
Weszliśmy w 19 tc.. z mega stresem. Wczoraj dowiedziałam się ze moja dobra koleżanka straciła dziecko w 12 tc. i naszły mnie różne złe myśli.. i nagle nie czuje tych mocniejszych kopniaczków.. czuje że sobie nakręcam ale nie mogę tego powstrzymać. Na dodatek wieczorami twardnieje mi brzuch.. na szczęście wizyta w środę.. Może nie zwariuje do tego
Myślę że ma takie czarne myśli. Może spróbuj magnez brać albo nospe mi zawsze przy kąpieli twardnieje brzuch a lekarka mówi że czasami tak jest więc niewiem ale też się wsluchuje ostro w swój organizm .. byle do lipca![]()
Jutro jadę na badania to zajdę do apteki po nospę i magnez. A ten magnez to jakiś konkretny ?